Üstel, Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı

Üstel, Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı

ABONE OL
Ekim 20, 2023 15:46
Üstel, Burhan Yetkili’yi anma törenine katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin eski başkanı, Emek İnşaat’ın kurucusu Burhan Yetkili için, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) tarafından düzenlenen törene katıldı.

Başbakan Ünal Üstel törende yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Burhan Yetkili kardeşim hayatı boyunca hep çok çalışmış ve insan sevgisi hep ön planda bir kişiydi. Hem başarılı bir müteahhit hem de hakkaniyetli bir belediye başkanıydı. Burhan Yetkili en zor dönemlerde bir cesaret örneği göstererek Emek İnşaat’ı kurmuş ve ülkemizde inşaat sektöründe önemli hizmetlerde bulunmuştur. Aynı zamanda belediye başkanlığı döneminde Belediyeler Birliği’ni kurarak devletine hizmet etmiştir.Burhan Yetkili, yürüttüğü belediye başkanlığı süresince Ulusal Birlik Partisi rozetini bir kenara koyarak, Lefkoşa’ya unutulamaz katkılar sağlamıştır. Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde ise ülke belediyeciliğine değerli katkılarda bulunmuştur.Yarattığı eserleri asla unutmayacağız ve anısını her daim yaşatacağız.Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum…Ruhu şad olsun…”




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.