DOLAR 48,11170,05%
EURO 56,1016-0,13%
ALTIN 7.114,96-1,22
BITCOIN 3775473-1.04995%
İstanbul
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Yarım Canlar Destanı” kasımda Girne’de sahneleniyor
  • Sözcü Kıbrıs
  • “Yarım Canlar Destanı” kasımda Girne’de sahneleniyor

“Yarım Canlar Destanı” kasımda Girne’de sahneleniyor

ABONE OL
24 Ekim 2024 10:01
“Yarım Canlar Destanı” kasımda Girne’de sahneleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışmalarına Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda devam eden Girne Tiyatrosu SU, “Yarım Canlar Destanı” oyunu ile kasım ayında seyirci karşısına çıkıyor.

Belediye’den verilen bilgiye göre, 1, 8, 15 ve 29 Kasım tarihlerinde, saat 20.00’de Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyun, +16 yaş kategorisi olarak izleyici ile buluşuyor.

Oyunun biletleri 200 TL’den www.kibrisbiletcim.com ile mesai saatlerinde Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’ndan alınabiliyor. Oyun gecelerinde kapıda da bilet satışı olacak.

Burçhan Göze’nin yazdığı ve yönettiği oyunun yardımcı yönetmenliğini Özge Günay Göze yaptı. Esel Fatma Tüney’in reji asistanlığını üstlendiği oyunun ışık tasarımları ise Mehmet Saygıer’e ait. Oyuncu kadrosunda Cenk Gürçağ, Derman Atik ve İlkşen Varoğlu Atik’in yer aldığı “Yarım Canlar Destanı”nda solistler ise Cemile Gürçağ ve İlde Atik.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.