14 yıllık hasret bitti! Indiana Jones 5 geliyor

14 yıllık hasret bitti! Indiana Jones 5 geliyor

ABONE OL
Eylül 12, 2022 05:09
14 yıllık hasret bitti! Indiana Jones 5 geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sinema dünyasının klasikleşmiş aksiyon-macera serilerinden biri olan Indiana Jones, beşinci filmiyle beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen Disney D23 Expo 2022 etkinliğinde resmen duyurulan Indiana Jones 5’ün başrolünde, her zaman olduğu gibi, Harrison Ford yer alıyor.

Indiana Jones 5 vizyon tarihi ne zaman?

Indiana Jones serisinin en yeni filmi Disney D23 Expo 2022’de duyuruldu. Yapımcılığını Steven Spielberg’in üstlendiği ve başrolünde Harrison Ford’un yer aldığı yeni aksiyon-macera filmi, 30 Haziran 2023’te sadece sinemalarda gösterime girecek.

Yeni Indiana Jones Disney D23 Expo 2022’de açıklanmış olsa da, film ile ilgili birçok bilginin eksik olduğunu söylemek mümkün. Filmin resmi adını ve hatta fragmanını açıklamayan ekip, sadece Harrison Ford’un bazı açıklamalarını paylaştı.

Son Indiana Jones filminin (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) 2008 yılında çıktığını hatırlatalım.


Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

20’den fazla filme ev sahipliği yapan Marvel Sinematik Evreni (MCU), hangi sırayla izlenmeli? Avengers izleme sırası nasıl olmalı?

Yeni filmde Harrison Ford’a Phoebe Waller-Bridge eşlik edecek. Diğer oyuncular arasında ise Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones ve Antonio Banderas gibi isimler bulunuyor.

Filmi izledikten sonra yönetmen James Mangold’u ayakta alkışladığını söyleyen Ford, yeni yapımda da meşhur kırbacını salladığını ve silahını ateşlediğini ifade etti. “Indiana Jones filmleri fantezi, gizem ve sevgiyi aynı anda sunuyor. Anlatacak gerçekten harika bir hikayemiz var” dedi.

Indiana Jones 5 fragmanı henüz çevrim içi olarak paylaşılmadı, ancak etkinliğe giden kişiler, Indiana Jones’un Nazi askerleriyle mücadeleye girdiğini söyledi.

Film ilk olarak 2019 yılında çıkış yapacak şekilde planlanmıştı, fakat pandemiden dolayı süresiz olarak ertelendi. Birçok detay hala belirsiz olsa da, 30 Haziran 2023’te sadece sinemalarda yayınlanacağını biliyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.