9 ilde okullar tatil edildi!

9 ilde okullar tatil edildi!

ABONE OL
Şubat 5, 2023 16:44
9 ilde okullar tatil edildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye genelinde kış mevsiminin gelmesi ve sıcaklıkların düşmesiyle beraber birçok şehirde kar yağışı etkili olmaya başladı. Son olarak yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 9 kentte okullar tatil edildi.

9 ilde okullar kar nedeniyle tatil edildi!

Kısa süre önce Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışının Türkiye genelinde etkili olacağı belirtildi. Hatta 10 şehir için sarı alarm dahi verildi ve henüz yağış başlamayan kentlerde bile kar hazırlıklarına başlandı.

Son dakika yapılan açıklamalara göre Bitlis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Sivas, Kahramanmaraş’ta il genelinde okullar 6 Şubat Pazartesi (yarın) tatil edildi. Öte yandan Bingöl, Elazığ ve Muş’ta ise 6-7 Şubat tarihlerinde (2 gün) okula ara verildi.


İstanbul Valiliği’nden kritik ‘motokurye’ kararı: Saat kısıtlaması geldi!

İstanbul Valiliği’nden kritik ‘motokurye’ kararı: Saat kısıtlaması geldi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, saat 18.00’dan sonra motokurye ve elektrikli scooterların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini açıkladı.

Bitlis Valiliğinin açıklaması

İlimizdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle 06.02.2023 Pazartesi günü Bitlis Merkez, Güroymak, Hizan, Mutki ve Tatvan ilçelerimizde eğitim öğretime bir(1) gün ara verilmiştir.

Şanlıurfa Valiliğinin açıklaması

Kar yağışından dolayı il genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmî-özel örgün (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise) ve yaygın eğitim kurumları 06 Şubat 2023 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.

Diyarbakır valiliğinin açıklaması

📢📢📢 Sevgili öğrenciler ve kıymetli veliler, #Diyarbakır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, İl genelinde;📆 6 Şubat Pazartesi (Yarın) Eğitim öğretime (örgün ve yaygın eğitime) bir(1) günlüğüne ara verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli de idari izinlidir.

Gaziantep Valisi Davut GÜL’ün kar tatili açıklaması

Gaziantep’teki yoğun kar yağışı dolayısıyla 6 Şubat Pazartesi günü tüm eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezleri bir gün tatil edilmiştir. Engelli ve gebe kamu personelleri idari izinli sayılacaktır. Kar topu oynayıp kitap okuyun😊

Sivas Valiliğinin açıklaması

Gece saatlerinden itibaren başlayacak, zaman zaman tipi şeklinde beklenen kar yağışının ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı başta olmak üzere meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı, il genelinde eğitime 1 gün ara verilmiştir.

Kahramanmaraş Valiliğinin açıklaması

Meteorolojik tahminlere göre ilimiz genelinde yoğun kar yağışının devam edeceği değerlendirildiğinden yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 6 Şubat 2023 Pazartesi günü eğitime (1) gün ara verilmiştir. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bingöl Valiliğinin açıklaması

İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına bağlı olarak; İl merkezi ve tüm ilçelerimizdeki resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ve Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nde 06-07.02.2023 Pazartesi ve Salı günleri eğitim öğretime 2 (iki) gün süre ile ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de aynı günlerde idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Elazığ Valisi Ömer Toraman’ın açıklaması

Sevgili çocuklar, Olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde (ilçeler dahil) tatilin 2 gün uzatılmasına karar verdik. Bu arada engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır.

Güncelleniyor…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.