Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı

Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı

ABONE OL
Ocak 10, 2023 09:26
Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılında vizyona girmesi planlanan Ant-Man 3, koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. 2023 yılında sinema severler ile buluşacağı duyurulan Ant-Man and The Wasp: Quantumania filminin fragmanı yayınlandı.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania fragmanı yayınlandı

Scott Lang (Ant-Man) karakterini Paul Rudd’un canlandırdığı, filmde kuantum evrenindeki kötü karakter Kang the Conqueror ile mücadele edecek. Filmde Hope van Dyne karakterini Evangeline Lilly, Hank Pym karakterini Michael Douglas ve Cassie karakterini Kathryn Newton canlandıracak.

İlk olarak Loki finalinde karşımıza çıkan Jonathan Majors, Kalan He karakteriyle dizinin ikinci sezonuna aksiyon kattı. Yenilmezler: Kand Hanedanı filminde de rol alacağı belirtilen Majors, önümüzdeki birkaç yıl boyunca MCU’nun (Marvel Sinematik Evreni) kötü karakteri olacak.


2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri

2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri

Marvel’ın sinematik evreni 2023 yılında da genişlemeye devam edecek. İşte 2023 yılında çıkacak Marvel dizi ve filmleri.

Yayınlanan fragmanda Quantumania’nın yeni bir hanedanın başlangıcı vurgulanıyor. Fragman aynı zamanda hayranlara Kang’ın astı gibi görünen popüler Marvel süper kötü adamı MODOK’a (Yalnızca Öldürmek İçin Tasarlanmış Zihinsel Organizma) bir ilk bakış sunuyor.

Senaryosunu Jeff Loveness’in kaleme aldığı filmi Peyton Reed yönetiyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca açıklanmayan bir rolde David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O’Brian, Randall Park, Gregg Turkington ve Bill Murray yer alıyor. Ant-Man and the Wasp: Quantumania 17 Şubat 2023’te sinemalarda olacak.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Film, Secret Invasion, Guardians of the Galaxy 3, Echo, Loki 2. sezon, The Marvels ve Ironheart ile Marvel Phase 5’i başlatıyor ve hepsi bu yılın sonlarında gösterime girecek. Marvel Phase 6’nın 2025’te başlayacağını belirtmekte fayda var.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.