Apple TV+ ve BBC’nin ortak animasyonu Oscar ödülü aldı!

Apple TV+ ve BBC’nin ortak animasyonu Oscar ödülü aldı!

ABONE OL
Mart 13, 2023 17:13
Apple TV+ ve BBC’nin ortak animasyonu Oscar ödülü aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oscar ödülleri olarak da bilinen 95. Akademi Ödülleri Töreni dün gece gerçekleşti. Sanat dünyasının en prestijli ödüllerinin verildiği bu gecede birçok yapım öne çıktı. Apple TV+ ve BBC’nin ortak yapımı olan The Boy, the Mole, the Fox and the Horse adlı animasyon filmi de Oscar ödülü aldı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple TV+ ve BBC ortak yapımı, Oscar’da En İyi Kısa Animasyon Filmi ödülünü aldı!

Apple TV+ ve BBC ortak yapımı olan The Boy, the Mole, the Fox and the Horse; Oscar töreninde En İyi Kısa Animasyon Filmi ödülünü aldı. 30 dakikalık animasyon filmi, Noel zamanında çıktı ve oldukça izlenerek popüler hale geldi.

Yapım, Peter Baynton ve Charlie Mackesy tarafından yönetildi. Jon Croker ve Charlie Mackesy tarafından da yazıldı. The Boy, the Mole, the Fox and the Horse, yapımda ve yazımda da etkili olan Mackesy’nin aynı adlı romanına dayanıyor.


2023 Oscar ödülleri açıklandı: İşte en iyi film

2023 Oscar ödülleri açıklandı: İşte en iyi film

Ocak ayında adayların açıklandığı 2023 Oscar ödülleri, dün gece düzenlenen etkinlikte sahiplerini buldu. İşte detaylar

Apple TV+ ve BBC’nin ortak yapımı olan animasyon filminde karlarla kaplı bir ormanda kaybolan Charlie’ye hayvan dostları eve dönmesi için yardımda bulunuyor. Hayvanlar, yeteneklerine göre Charlie’ye evini bulması için destek sağlıyor.

Apple Video Başkanı Jamie Erlicht, konuyla ilgili yaptığı açıklamda şu düşüncelerini paylaştı:

“The Boy, the Mole, the Fox and the Horse; beklenmedik yerlerde bağ kurmanın büyüsüne ışık tutuyor. Akademinin bu akşam güzel ve dokunaklı filmi ödüllendirdiği için onur duyuyoruz. Kısa film, ortak insanlığımızda bulunabilecek gücü pekiştiriyor ve tüm yaratıcı ekibin bu canlandırıcı sinema başarısının şerefine kadeh kaldırıyoruz.”

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.