Apple Watch Ultra için dudak uçuklatan onarım maliyeti!

Apple Watch Ultra için dudak uçuklatan onarım maliyeti!

ABONE OL
Eylül 11, 2022 16:35
Apple Watch Ultra için dudak uçuklatan onarım maliyeti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yakın zamanda piyasaya sürülen Apple Watch Ultra sahip olduğu özelliklerle dikkat çekmeyi başardı. Ön satışa sunulan akıllı saatin yakın zamanda ilk siparişlerinin teslim edilmesi bekleniyor. Akıllı saati merakla bekleyen pazarlardan bir tanesi de Çin.

Apple Watch Ultra onarım maliyeti ile göz korkutuyor

Apple Watch Ultra Çin’de 6 bin 299 yuan (16 bin 580 TL) fiyatla bu hafta resmi olarak ön satışa açıldı. Saatin ilk teslimatları ise 23 Eylül’de yapılacak. Merakla beklenen akıllı saatin fiyatı tartışma yaratırken, diğer bir tartışma da Watch Ultra’nın onarım maliyeti üzerine olacak gibi görünüyor.




Türkiye’de ilk! Apple Watch Ultra ön inceleme!

Bugün düzenlenen etkinlikte tanıtılan Apple Watch Ultra modeli için ön inceleme yaptık. İşte özellikleri ve fiyatı…

Apple’ın Çin sitesinde paylaşılan bilgilere göre saatin onarım bedeli, kendi fiyatının yüzde 60’ına ulaşabiliyor. Ortaya konan onarım maliyeti, Apple’ın şimdiye kadar bir akıllı saat için sunduğu en yüksek bedel olarak öne çıkıyor.

Resmi sitede belirtilene göre Apple Watch Ultra için istenen hasar onarım maliyeti 3 bin 459 yuan (9 bin 104 TL) olarak ifade ediliyor. Diğer yandan Apple, kullanıcıları için ikinci bir seçenek daha sunuyor. AppleCare+ hizmeti ile Apple kullanıcıları cihazlarına sigorta yaptırabilecek.

Apple, Watch Ultra için bir yıllık AppleCare+ hizmeti için Çin’de 588 yuan (1.547 TL) talep ediyor. İki yıllık AppleCare+ için istenen hizmet bedeli ise 799 yuan (2 bin 103 TL) olarak belirtiliyor. Bu korkutucu onarım bedelie karşı AppleCare+ hizmetini satın almak çok daha mantıklı görünüyor.

Apple Watch Ultra tasarımında yer alan bazı değişikliklerin yanı sıra kendisine özgü bazı özellikler ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Apple, Watch Ultra’yı yüksek performanslı sporcular için sınırları zorlayan bir saat olarak nitelendiriyor. Şimdiye kadarki en sağlam ve yetenekli Apple Watch olarak tanımlanan saat, sağlam bir titanyum kasa, hassas çift frekanslı GPS ve 36 saate kadar pil ömrüne sahip.

Sporcular ve macera meraklıları için özel olarak tasarlanan üç özel kayış ile birlikte sunulan Apple Watch Ultra’nın yeni gövdesi darbelerden ve hasardan korumak için özel olarak tasarlandı. Apple, Watch Ultra’nın 100 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olduğunun da altını çiziyor.

Apple Watch Ultra, birçok özelliği ile şimdiden akıllı saat kullanıcılarının dikkatini çekmiş durumda. Ülkemizde 27 bin 999 TL’lik fiyattan satışa sunulan saatin satış rakamlarını merak ediyoruz. Peki siz Apple Watch Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.