Bomba gelişme: Valve’den yeni Counter Strike!

Bomba gelişme: Valve’den yeni Counter Strike!

ABONE OL
Mart 18, 2023 19:00
Bomba gelişme: Valve’den yeni Counter Strike!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen online fps nişancı oyunu olan Counter Strike, ülkemiz dahil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. 2012 yılında serinin çıkan en son oyunu Counter Strike Global Offensive oyuncular ile buluşmuştu. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlere göre yeni CS oyununun yolda olduğunu belirtmiştik. Valve bu kapsamda yeni tescil ve patentler aldı.

Valve, “CS2” ve “Counter Strike” için ticari marka tescili aldı

Gelen açıklamalar ve haberler doğrultusunda Valve yeni Counter Strike oyunu için CS2 tescilini satın aldı. Alınan bu marka tescili ile yeni oyunun gelişini onaylanmış sayabiliriz. Markanın bu hamlesi ardından kapsamlı bir açıklama gelmediği için yeni oyunun adını bilemiyoruz. Tahmini olarak Counter Strike 2 diyebiliriz.

Alınan tescil ve patentlerin içerikleriyse şöyle:

  1. CS2 ticari markası, çevrimiçi video oyunları, çevrimiçi bilgisayar oyunları ve ilgili bilgi ve yarışma organizasyonu gibi eğlence hizmetlerine odaklanmıştır.
  2. İkinci CS2 ticari markası, bilgisayar oyunu yazılımına, elektronik oyun yazılımına, video oyunu yazılımına ve internetten indirilebilen bilgisayar oyunu programlarına odaklanır.
  3. İlk Counter Strike ticari markası, bilgisayar oyunu yazılımını, elektronik oyun yazılımını, video oyun yazılımını ve internetten indirilebilen bilgisayar oyun programlarını kapsayan ikinci CS2 ticari markasıyla benzerlikler taşır.
  4. İkinci Counter Strike ticari markası, ilk CS2 ticari markasını yansıtır ve çevrimiçi video oyunları, çevrimiçi bilgisayar oyunları ve ilgili bilgi ve yarışma organizasyonu gibi eğlence hizmetlerini vurgular.

Bomba gelişme: CS:GO 2 ilk kez ortaya çıktı!

Bomba gelişme: CS:GO 2 ilk kez ortaya çıktı!

Richard Lewis’e göre Valve, oyun sektörünün efsanelerinden CS:GO’nun yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor ve son aşamaya geçti.

E spor sektöründe de oldukça başarılı olan serinin yeni oyun söylentileri hayranlarını oldukça meraklandırdı. İlk başta Half-Life oyununa bir eklenti olarak gelen ve ardından kendi başına serileşen oyunun toplamda 11 versiyonu bulunmakta. İlk Counter Strike oyunuysa eklentinin hemen arkasından CS 1.6 adı ile 2003 yılında çıktı.

Serinin 2012 yılında çıkan en meşhur oyunu CS:GO ise şu an Steam‘de ücretsiz şekilde oynanabilmekte. Bir Steam hesabınız var ise ücretsiz şekilde oyunu orijinal serverlarında oynayabilirsiniz. Ayrıca daha eski sürümlerini de Steam’den satın alabilirsiniz.

Counter Strike

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.