Bütçe dostu: Oppo Reno 8T tanıtım tarihi belli oldu

Bütçe dostu: Oppo Reno 8T tanıtım tarihi belli oldu

ABONE OL
Ocak 30, 2023 20:22
Bütçe dostu: Oppo Reno 8T tanıtım tarihi belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oppo Reno 8T, uzun süredir muhtemel teknik özellikleri ve tasarımıyla haberlere konu oluyor. Son olarak bugün akıllı telefon için tanıtım tarihi belli oldu. Firma, Oppo Reno 8T ile birlikte ek olarak Enco Air3 adlı kablosuz kulaklık modelini de tanıtacak. Peki, Oppo Reno 8T 5G tanıtım tarihi ne zaman ve teknik özellikleri neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Reno 8T 5G, 3 Şubat tarihinde tanıtılacak

Oppo, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yaptığı bir etkinlikle Reno 8 serisini tanıttı. Bu seride Oppo Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro Plus modelleri yer aldı. Firma, şimdi de son olarak Oppo Reno 8T modelini, 3 Şubat tarihinde tanıtmak için hazırlanıyor.

Oppo Reno 8T,  gücünü 6 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 695 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ise Adreno 619 ile sağlıyor.


OPPO Find X6 serisinin teknik özellikleri belli oldu

OPPO Find X6 serisinin teknik özellikleri belli oldu

Gelecek ay tanıtılması beklenen Oppo Find X6 serisinin teknik özellikleri belli oldu! Akıllı telefonların özellikleri için işte detaylar..

Oppo Reno 8T 5G; 6,7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında AMOLED Full HD+ ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun arka panelinde 108 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel derinlik kamerası yer alacak. Ön tarafta ise bir adet 16 Megapiksel özçekim kamerası bekleniyor.

67W hızlı şarjla gelecek cihaz, 4.800 mAh bataryayla desteklenecek. Oppo Reno 8T 5G yazılım bakımından Android 13 tabanlı ColorOS 13 ile kutudan çıkacak. Akıllı telefonun fiyat etiketi için ise önceki sızıntılarda 29 bin Rupi (6.742,21 Türk Lirası + vergiler) olacağı belirtilmişti.

Öte yandan akıllı telefonun Helio G99 işlemcili ve 4G bağlantılı ikinci bir versiyonunu da tanıtacak. Bu cihazın teknik özellikler bakımından ana modelle eşleşmeyeceği biliniyor. Oppo Enco Air3 için fazla detay verilmese de silikon uçsuz düz tasarımla geleceği açıklandı. Kablosuz kulaklıklar, 31 saate kadar kullanım süresi sağlayacak. Fakat bu ürünle ilgili herhangi bir fiyat bilgisi yok.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.