Dynamic Island tasarımlı Huawei P60 Pro sızdı!

Dynamic Island tasarımlı Huawei P60 Pro sızdı!

ABONE OL
Mart 14, 2023 05:50
Dynamic Island tasarımlı Huawei P60 Pro sızdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önümüzdeki haftalarda resmi olarak görücüye çıkacak Huawei P60 serisinden yeni bilgiler geldi. Çin’deki bazı kaynaklar, P60 Pro’nun çizimlerini sızdırdı. iPhone 14 Pro benzeri bir Dynamic Island’a sahip olan cihaz, oldukça geniş bir arka kamera modülüne yer veriyor.

Huawei P60 Pro tasarımı nasıl olacak?

Huawei, P60 serisini ve katlanabilir Mate X3 modelini 23 Mart’ta Çin’de tanıtacak. Son zamanlarda ortaya çıkan çizimler ise sosyal medyada dolaşan telefon kılıflarıyla tutarlı görünüyor. Huawei P60 Pro’nun en dikkat çekici özelliklerinden biri, ekranda hap şeklinde geniş bir kamera modülüne yer vermesi oldu.

iPhone 14 Pro‘ya benzeyen bu modül, derinlik sensörüne ve selfie kamerasına sahip olabilir. Bununla birlikte ekrandaki deliğin, HarmonyOS 3.1 destekli bildirimler için de kullanılabileceği düşünülüyor. iPhone’un Dynamic Island’ına benzer şekilde etkileşimli hareketin bir parçası olabilir.


Huawei yeniden doğuyor: P60 serisi ve Mate X3 aynı anda tanıtılacak

Huawei yeniden doğuyor: P60 serisi ve Mate X3 aynı anda tanıtılacak

Uzun süredir sızıntılarıyla gündemden düşmeyen Huawei P60 ve Mate X3 için tanıtım tarihi belli oldu! İşte detaylar…

Çizim ayrıca, ekranın sağ ve sol bölümlerinin kavisli olacağını gösteriyor. Bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre P60 Pro 6,6 inç 2K çözünürlük OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca LPDDR5X+UFS4.0 bellek kombinasyonu ile Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak.

P60 Pro’nun üçlü kamera kurulumuna yer vereceği düşünülüyr. Buna birincil 50 Megapiksel Sony IMX888 sensörü ve 50 Megapiksel Sony IMX858 ultra geniş açılı sensör ve 3,5x optik yakınlaştırmalı 64 Megapiksel üçüncü bir telefoto sensör dahil olacak.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Amiral gemisi modelinin 100W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5000mAh bataryadan besleneceği ifade edildi. Ayrıca yüksek güvenlikli yüz tanıma ve hareket kontrolü için ön kamerada ToF sensörüne yer vermesi bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.