Galaxy Tab S8 FE’nin özellikleri belli oldu!

Galaxy Tab S8 FE’nin özellikleri belli oldu!

ABONE OL
Kasım 22, 2022 13:11
Galaxy Tab S8 FE’nin özellikleri belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tabletler, akıllı telefon sektörünün son dönemdeki hızlı çıkışı nedeniyle az da olsa gözden düşmeye başladı. Pazarın en önemli isimlerinden olan Samsung, tablet dünyasını yeniden alevlendirmek istiyor. Şirket, Galaxy Tab S8+ FE modeli üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Galaxy Tab S8 FE, Kompanio 900T işlemcisine sahip olacak

Sızıntı bilgileriyle tanınan Roland Quandt, tabletle ilgili ilgili bazı özellikleri paylaştı. Cihaz, geçtiğimiz aylarda Geekbench’te SM-X506B model numarasıyla sahne almıştı. Paylaşılan bilgiler ışığında cihazın Galaxy Tab S8 FE olduğu anlaşıldı.

Galaxy Tab S8 FE

Galaxy Tab S8 serisinin ekranında AMOLED ekran bulunuyor. Ancak gelen bilgilere göre bu durum değişiyor. Beklenen tabletin ekranı LCD panel olacak. Öyle ki bu panel kalem desteğine sahip olacak. Cihazın 5G ve Wi-Fi versiyonlarının da geleceği belirtiliyor.

Tabletin kalbinde MediaTek’in Kompanio 900T işlemcisi yer alacak. Bu işlemci, şirketin akıllı telefonlar için ürettiği Dimensity 900 ile benzer özelliklere sahip. İşlemci,  2.4 GHz saat hızına sahip 2 x ARM Cortex-A78 çekirdekli 6 nm teknolojisine sahip.

Tab S8 FE

Tablet, 4 GB RAM ile sahne alacak. Ek olarak Android 13 işletim sistemiyle kutudan çıkması bekleniyor. Öte yandan cihazın 12,4 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. Son olarak cihazın Wi-Fi modeli için 650 euro ve 5G’li versiyon için 750 euro fiyatlandırma bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.