DOLAR 27,6897 -0.11%
EURO 29,4570 -0.01%
ALTIN 1.667,400,59
BITCOIN 740488-2,49%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Google düğmeye bastı! Android’teki en önemli sorun giderilecek

Google düğmeye bastı! Android’teki en önemli sorun giderilecek

ABONE OL
Mayıs 6, 2023 09:35
Google düğmeye bastı! Android’teki en önemli sorun giderilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde birçok akıllı telefon üreticisi, pil ve oyun performansını artırmak için geliştirdikleri arayüzlerde Google servislerini geri plana atıyor. Android 14 ile birlikte API servislerini daha stabil hale getireceklerini açıklayan Google, Samsung ile işbirliği yaptıklarını duyurdu.

Google, Android 14 ile API servislerini daha kararlı hale getirecek

Google, I/O 2022 etkinliğinde Android’in arka plan uygulaması sorunlarını düzeltmek için çalışma yürüttüklerini duyurdu. Android 14 ile birlikte daha stabil deneyim sunmayı planlayan şirket, diğer akıllı telefon üreticileriyle de işbirliği yapacaklarını açıkladı.

Samsung, Google ile yaptıkları anlaşma sonucunda kullanım deneyiminde ciddi oranda artış gözlemlediklerinin altını çizdi. Yeni arayüz için çalışmalarını hızlandıran şirket, One UI 6’nın optimizasyon konusunda iddialı olduğunu belirtti.


Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak Samsung modelleri!

Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak Samsung modelleri!

Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak Samsung modelleri hangileri? Sizlerle şu ana kadar belli olan tüm modelleri paylaşıyoruz.

Konu hakkında açıklama yapan Samsung yetkilileri, “Android platformunu güçlendirmek için Google ile yaptığımız iş birliği, Galaxy kullanıcıları için daha tutarlı ve güvenilir bir kullanıcı deneyimi yaratmasını umduğumuz birleşik bir politikayla sonuçlandı. One UI 6.0’dan bu yana, Android 14’ü destekleyen uygulamaların, Android’in yeni ön plan hizmeti API politikasına göre geliştirildikleri sürece amaçlandığı gibi çalışması garanti edilecektir.” ifadelerine yer verdi.

API altyapısında değişiklik yaptıklarını belirten Google, Android 14 uyumlu uygulamaların daha stabil çalışacağını müjdeledi. Android kullanıcıları, yeni sürüm ile birlikte bildirimlerin geç gelme sorunundan kurtulacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.