DOLAR 27,7253 -0.02%
EURO 29,4863 0.04%
ALTIN 1.669,210,71
BITCOIN 742158-2,31%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Google yeni akıllı saati için hiç zaman kaybetmiyor!

Google yeni akıllı saati için hiç zaman kaybetmiyor!

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 20:35
Google yeni akıllı saati için hiç zaman kaybetmiyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazı markalar akıllı saat modellerini iki yıllık bir döngüde güncellenirken, Samsung ve Apple gibi şirketler ise giyilebilir cihazları yıllık olarak yeniliyor. Geçtiğimiz ekim ayında Pixel Watch modelini tanıtan Google da Apple ve Samsung’un yolunu izleyecek gibi görünüyor.

Google Pixel Watch 2 modeli ekim ayında tanıtılacak

Son gelen bilgilere göre Google, Pixel Watch 2 modelini Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modelleri ile birlikte önümüzdeki ekim ayında tanıtacak. İlk akıllı saat modeli beklentileri karşılamayı başaran şirket, yeni nesil ile birlikte çok daha verimli bir ürün ortaya koymak istiyor.

Google Pixel Watch ilk neslinde Samsung Exynos 9110 işlemcisine ev sahipliği yapıyor. Pixel Watch, 10 nm’lik eski bir üretim teknolojisine sahip olan bu işlemci ile 1 tam günlük kullanım sunuyor. Akıllı saatin, 4 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon W5+ Gen 1 donatılması beklenirken, böylelikle çok daha verimli olacağı öngörülüyor.


Google Pixel Watch, alarm sorunu ile gündem oldu

Google Pixel Watch, alarm sorunu ile gündem oldu

Google Pixel Watch modelleri, sosyal medya platformu Reddit’te alarm sorunu ile gündem oldu! İşte detaylar…

Yeni nesil işlemci ile birlikte Google’ın akıllı saatinden daha üzün kullanım ömrü bekleyebiliriz. Ancak Google’ın bu konuda herhangi bir tasarrufunun olup olmadığını ise henüz bilmiyoruz. Bu durum özellikle saati yoğun bir şekilde kullanan kişileri mutlu edecektir.

Tasarım cephesinde ise Google’ın çıkıntılı ekran tasarımını kullanmaya devam etmesi bekleniyor. Diğer yandan ilk nesilde belki de en çok eleştirilen konu olan ekran çerçevelerinin kalınlığı ise muhtemelen incelecektir. Kayış tasarımında ise herhangi bir değişiklik olması beklenmiyor.

Pixel Watch ile akıllı saat pazarına hızlı bir giriş yapan Google, Pixel Watch 2 ile iddiasını artırma hedefinde. Yeni nesil akıllı saat hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgiye ulaşmayı planlıyor. Peki siz Google imzalı akıllı saat modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.