iOS 17’den yeni uygulama: iPhone’lar günlük olacak!

iOS 17’den yeni uygulama: iPhone’lar günlük olacak!

ABONE OL
Mayıs 25, 2023 11:12
iOS 17’den yeni uygulama: iPhone’lar günlük olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple’ın, 5 Haziran tarihinde düzenleyeceği WWDC 2023 etkinliğine az bir zaman kaldı. Bununla birlikte etkinlikte tanıtılacak olan iOS 17 ile ilgili bazı detaylar da ortaya çıkıyor. Yeni işletim sistemiyle ilgili yeni özellikler de sızdırılmaya devam ediyor. Bugün çıkan haberlere göre iOS 17 günlük tutmanızı kolaylaştıracak.

iOS 17 ruh hali takibi özelliği de getirecek

Apple WWDC 2023 etkinliği 5 Haziran’da gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında iOS 17 ve WatchOS 10 gibi merakla beklenen güncellemeler de duyurulacak. Etkinliğin yaklaşmasıyla birlikte iddialar ve sızıntılar da artış göstermeye başladı.

Bu sızıntılardan biri de bugün geldi. İddialara göre iOS 17 güncellemesiyle birlikte Day One benzeri bir günlük uygulaması olacak. Söz konusu özellik kullanıcıların adeta dijital günlüğü olacak. Bununla birlikte kullanıcılar, günlük aktivitelerini takip edebilecek.


Apple, iOS 17 ile iPhone kilit ekranını baştan tasarlıyor!

Apple, iOS 17 ile iPhone kilit ekranını baştan tasarlıyor!

iOS 17 ie iPhone’lar akıllı ekrana dönüşecek. Apple, kilit ekranını çok daha verimli hale getirmeyi planlıyor. İşte detaylar.

Yeni günlük uygulaması, kişinin toplantı veya antrenman gibi aktivitelerini yazması için farklı konular sunacak. Ayrıca gelmesi beklenen günlük uygulaması, kullanıcının ne zaman arama, mesaj ya da diğer bildirimleri aldığını da bilecek. Ancak gizlilik de uygulamanın odağında yer alacak.

Özetle yeni uygulama, kullanıcının bir gün içinde ne yaptığını, nasıl olduğunu analiz edecek. Bunun yanı sıra iOS 17 ile birlikte ruh hali takibi özelliği de gelecek. Bu özellikle kullanıcılar bir günleriyle ilgili soruları yanıtlayacak. Verecekleri cevaba göre ise zaman içinde sonuçları görecek.

iOS 17'den yeni uygulama iPhone'lar günlük olacak!

Tüm bunların dışında Apple’ın mevcut durumdaki Sağlık uygulamasını iPad’e getirmesi de beklentiler arasında. Böylece günlük uygulaması, ruh hali izleme ve sağlıkla ilgili tüm verileri tablet üzerinden görmek mümkün olacak.

Peki, siz iOS 17 günlük uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.