Kablosuz Türk Kahvesi makinesi CES 2023’te!

Kablosuz Türk Kahvesi makinesi CES 2023’te!

ABONE OL
Ocak 9, 2023 15:36
Kablosuz Türk Kahvesi makinesi CES 2023’te!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün içerisinde herkesin içmekten keyif aldığı ve “40 yıl hatırı var” sözüyle klasikleşen Türk Kahvesini istediğiniz her yerde yapıp içebilmenizi sağlayan kablosuz Türk Kahvesi Makinesi CES 2023’te görücüye çıktı. SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ile yeni makinenin detaylarını konuştu.

Kablosuz Türk Kahvesi makinesi CES 23’te

SDNShiftdelete.net

Kablosuz Güç Konsorsiyumu tarafından 4 cm’ye (1.6 inç) kadar mesafelerde endüktif şarj için geliştirilen açık bir arabirim standardı olarak sunulan Ki Standardı, bir şarj yastığı ve uyumlu bir cihaz kullanmaktadır. Bu cihaz, pedin tepesine yerleştirilmekte ve rezonant endüktif kuplajı yoluyla şarj ediliyor.

Açıklamalarda bulunan Kolbaşı, “Qi standardını nasıl tanıdık? İlk defa cep telefonlarımızda, zaten cep telefonlarındaki enerji çok düşük olduğu için o kadar önemli değildi yani arabanın içerisinde koyuyorsun cep telefonuna, genelde vites kolunun yanında telefonu şarj ediyor. Şimdi ise elektrikli mutfak araçlarında Ki’nin Qi’den farkı 2200 watt’a kadar yani tüm elektrikli ev aletlerini sizin tezgahınızın altına konan bir cihaz ile yukarıya doğru elektriği atıyor. Tezgahtaki ürün, blender ekmek kızartma makinesi, Türk kahve makinesi neyse o ürün çalışmaya başlıyor. Ayrıca üründe pil de bulunmuyor.

Bu sayede pili şarj etmiyoruz direkt elektriği vererek rezistans veya elektrik motorunun devreye sokarak blenderın dönmesini veya kahvenin ısınmasını sağlayabiliyoruz. İşte bu standartlar için kurulmuş cihazda biz kablosuz Arzum Okka Kahve Makinesi’ni hazırladık. Bugün burada onu göreceğiz ve o standartları uygun ilk Türk kahve makinemize yapmış olduk.” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.