DOLAR 27,7363 0.21%
EURO 29,4362 0.49%
ALTIN 1.659,650,16
BITCOIN 759759-0,22%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Motorola Razr Ultra tanıtımdan önce ortaya çıktı!

Motorola Razr Ultra tanıtımdan önce ortaya çıktı!

ABONE OL
Mayıs 25, 2023 18:35
Motorola Razr Ultra tanıtımdan önce ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katlanabilir ekranlı telefon pazarı her geçen gün genişliyor. Bu konuda önemli markalardan bir tanesi de Motorola. İkonik kapaklı Razr modelini günümüzee uyarlayarak katlanabilir ekranlı telefon pazarına giriş yapan şirket şimdi ise yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Motorola Razr Ultra şık tasarımı ile karşımızda

1 Haziran’da tanıtılacağı açıklanan cihaz için her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Son olarak @evleaks isimli Twitter kullanıcısı tarafından ortaya konan video, yeni telefon hakkında neredeyse tüm detayları ortaya koydu.


Yeni Motorola Razr kapak ekranı ile çığır açacak!

Yeni Motorola Razr kapak ekranı ile çığır açacak!

Yeni Motorola Razr küçük kapak ekranı tüm uygulamaları çalıştırabilecek ve hatta klavye desteğine de sahip olacak.

Daha önce sızdırılan görsellerde olduğu gibi paylaşılan video, katlanabilir ekranlı telefonun büyük kapak ekranını gözler önüne seriyor. Ayrıca video ile birlikte yeni telefonun ABD’de Motorola Razr Ultra olarak adlandırılacağını da görmüş olduk. Yeni model uluslararası piyasada ise muhtemelen Razr 40 Ultra olarak isimlendirilecek.

Diğer yandan Motorola Razr 40 Ultra, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciden alacak. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcide 3.19 GHz hızında Cortex-X2, 2.75 GHz hızında çalışan üç adet Cortex-A710 ve 1.80 GHz hızında çalışan dört tane Cortex- A510 çekirdek bulunuyor. 4nm teknolojisiyle üretilen işlemcinin grafik arabiriminde ise Adreno 730 mevcut.

Ekran tarafında ise bizleri FullHD Plus çözünürlüklüğe sahip 6.7 inç ekran karşılayacak. 120Hz tazeleme oranına sahip olacağı belirtilen Razr 40 Ultra modeli, AMOLED panel ile tanıtılacak. Cihazda 3.5 inç boyuta ve AMOLED panele sahip dış ekrana yer verilecek.

Katlanabilir ekranlı telefon pazarı gittikçe büyürken, Motorola Razr Ultra da bu pastadan önemli bir pay alacak gibi görünüyor. Peki siz Motorola Razr ve katlanabilir ekranlı telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.