DOLAR 27,7363 0.21%
EURO 29,4362 0.49%
ALTIN 1.657,570,04
BITCOIN 7619660,10%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Opera VPN nasıl kullanılır? Opera VPN açma

Opera VPN nasıl kullanılır? Opera VPN açma

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 11:04
Opera VPN nasıl kullanılır? Opera VPN açma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde insanlar stabil bir internet bağlantısı elde etmek, açık mekanlardaki ağlarda kendini korumak ve yasaklı sitelere erişim için VPN servislerini yoğun bir şekilde kullanıyor. Ücretsiz VPN’ler düşük hızlar nedeniyle genellikle iyi bir deneyim sunamazken, Opera geçtiğimiz yıllarda bu hizmeti internet tarayıcısına entegre etti. Peki ücretsiz Opera VPN açma nasıl yapılır? İşte cevabı!



Ücretsiz VPN nasıl kullanılır?

Son yıllarda internet kullanıcılarının gizlilik ihtiyacı VPN kullanma akımını başlattı ve akıllarda ücretsiz VPN nasıl kullanılır sorusu oluştu.

Bilgisayarda Opera VPN nasıl açılır? Opera VPN nasıl kullanılır?

Şirketin bu uygulamasını kullanmak için öncelikle Opera Web tarayıcıyı indirmeniz gerekiyor. Yapılan güncellemelerle beraber, artık adres çubuğunun hemen solunda VPN butonu yer alıyor. Bu butona basarak anında uygulamayı aktif edebilir ve internette özgürce dolaşabilirsiniz. Şirketin bu hizmetini hiçbir ek uygulama yüklemeden kullanabiliyor olmanız son derece kullanışlı bir durum.

  • Buraya tıklayarak Opera’nın internet sitesine ulaşın ve tarayıcıyı indirin.
  • Opera’yı açtıktan sonra en sağda bulunan Ayarlar simgesine tıklayın.
  • Biraz aşağı kaydırın, “Gizlilik ve Güvenlik” başlığının altında VPN seçeneğinin karşısındaki “Ayarlarda Etkinleştir” bölümüne tıklayın

  • Ekranda çıkan uyarısı “Anladım” butonuna basarak kabul ettikten sonra “VPN’i etkinleştirin” seçeneğinin karşısındaki butona tıklayın.

  • Opera VPN açma işlemini başarılı bir şekilde tamamladınız. Artık adres çubuğunun hemen sol tarafındaki VPN yazısına tıklayarak açma / kapatma işlemini gerçekleştirebilir ve konum seçebilirsiniz.

Opera VPN Açma: Android ve iOS

Opera’nin mobil sürümünü indirerek VPN hizmetinden yararlanabilirsiniz; ancak bu sadece Android işletim sisteminde geçerli. Apple’ın uygulama politikaları ile alakalı olacak ki iOS sürümünde VPN özelliği bulunmuyor.

Opera VPN Açma: Android ve iOS

  • Buraya tıklayarak veya Google Play Store’da Opera yazarak tarayıcıyı indirin.
  • Opera’nın sözleşmelerini ve şartlarını kabul ettikten sonra sağ alt kısıma tıklayarak Ayarlar’ı seçin.
  • Ayarlar menüsünden VPN seçeneğine tıklamanız ve adımları takip etmeniz yeterli.

Opera’nın sunduğu bu hizmeti nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.