PlayStation el konsolu tanıtıldı! Steam Deck rakibi mi olacak?

PlayStation el konsolu tanıtıldı! Steam Deck rakibi mi olacak?

ABONE OL
Mayıs 24, 2023 21:45
PlayStation el konsolu tanıtıldı! Steam Deck rakibi mi olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PlayStation Showcase 2023 kapsamında bir dizi yeni oyun duyuruldu. Ancak Sony, heyecan verici oyunlara ek olarak şirketin donanım yeniliklerini de paylaştı. Bir süredir sızıntılar ile gündemden düşmeyen taşınabilir PlayStation konsolu Project Q nihayet duyuruldu. Ancak bu cihaz, kullanıcılar beklediği gibi Steam Deck rakibi olmayacak.

PlayStation Project Q, PS5 konsolunu cebinize getiriyor

Sony, PS5 oyunlarını taşınabilir şekilde oynamayı mümkün kılacak yeni konsolunu duyurdu. PlayStation Showcase 2023’te görücüye çıkan yeni Project Q, bir ekran ve DualSense benzeri bir kontrol cihazından oluşuyor.

Şirketin açıklamasına göre yeni cihazda 8 inç HD ekran yer alıyor. Ayrıca PS5 DualSense kablosuz kontrol cihazının tüm düğmelerine ve özelliklerine sahip olacak. Ancak Steam Deck veya Nintendo Switch gibi ayrı bir konsol olmayacak. PlayStation 5‘teki oyunlarınızı bu cihaza yansıtabileceksiniz.


Assassin’s Creed Mirage geliyor! İşte çıkış tarihi ve fragman

Assassin’s Creed Mirage geliyor! İşte çıkış tarihi ve fragman

Assassin’s Creed Mirage için çıkış tarihi ve fragman paylaşıldı. PlayStation Showcase 2023’de gösterilen yeni yapım neler vadediyor?

PlayStation CEO’su Jim Ryan tarafındna yapılan açıklamada, Project Q’nun Wi-Fi üzerinden Remote Play ile çalışacağı bildirildi. Bu, PS5’teki herhangi bir oyunu taşınabilir cihazda oynayabileceğiniz anlamına geliyor. 8 inçlik HD ekranı ise standart akıllı telefonlardan daha geniş bir deneyim vadediyor.

Bir oyunu Project Q’da oynamak istiyorsanız, ilk olarak PlayStation 5’e kurmak zorundasınız. Yani Steam Deck gibi dahili bir depolamaya sahip olmayacak, ayrıca Logitech G Cloud gibi buluttan da oynamaya izin vermeyecek.

SDNShiftdelete.net

Sony’nin konsolla ilgili olarak çok fazla açıklama yapmadığını belirtmek gerekiyor. Ancak PlayStation 5 zorunluluğu gerektirdiği için beklentileri karşılayıp karşılamayacağını zamanla göreceğiz. PlayStation Project Q fiyatı da şimdilik belirsiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.