Samsung Galaxy S23 kullanıcıları, ekran sorunu bildirdi! İşte çözümü

Samsung Galaxy S23 kullanıcıları, ekran sorunu bildirdi! İşte çözümü

ABONE OL
Mart 15, 2023 15:45
Samsung Galaxy S23 kullanıcıları, ekran sorunu bildirdi! İşte çözümü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung, 1 Şubat tarihinde Galaxy S23 serisini tanıttı. Serideki telefonların tamamı, gerek tasarımı gerekse de teknik özellikleri bakımından dikkat çekti. Fakat bugün ortaya çıkan habere göre bazı Samsung Galaxy S23 kullanıcıları, sosyal medya hesaplarında titreyen ekran sorunu yaşadıklarını paylaştı. Peki bu sorun nasıl görünüyor ve çözümü var mı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S23 titreyen ekran sorunu için birçok çözüm mevcut

Sosyal medya platformu Reddit’te bir Samsung Galaxy S23 kullanıcısı, telefonunun görüntüsünü paylaşarak titreyen ekran sorununu gösterdi. Birçok farklı kişi de bu paylaşımın altında kendi telefonlarının da aynı durumu yaşadığını yazdı.

Samsung Galaxy S23 modelindeki yaşanan ekran sorunu; Reddit, WhatsApp, Twitter ve YouTube gibi sosyal medya platformlarına girince ortaya çıkıyor. Telefonun normal arayüzünde dolaşırken ya da kendi uygulamalarına girince genel olarak bu tarz bir sorun çıkmıyor. Fakat bu sorun, Play Store için de geçerli. Bu nedenle üçüncü taraf uygulamalardan kaynaklı bir durum olmadığı düşünülüyor.


Orta segment kralı Galaxy A54 tanıtıldı: Fiyatı ve özellikleri!

Orta segment kralı Galaxy A54 tanıtıldı: Fiyatı ve özellikleri!

Samsung bugün düzenlediği etkinlikte yeni Galaxy A serisi akıllı telefonlarını tanıttı. İşte Galaxy A54 fiyatı ve özellikleri …

Titreyen ekran durumu, dünya çapında çok fazla yaygın bir sorun değil. Ek olarak sorunun Şubat ayında gelen bir güncellemeden kaynaklı olacağı teknoloji analistleri tarafından tahmin ediliyor. Samsung tarafından ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Öte yandan Reddit kullanıcıları, şu önerilerle Samsung Galaxy S23 için ekran sorununun çözüldüğünü belirtti:

  • Telefonu yeniden başlatmak
  • Önbelleği temizlemek
  • Ram Plus’ı devre dışı bırakmak
  • Ekran yenileme hızını düşürmek

Öte yandan bazı Reddit kullanıcıları, sorunun Galaxy S23 Plus modelinde de olduğunu paylaştı. Koreli teknoloji firmasından henüz bir açıklama gelmese de kısa süre içinde güncelleme yayınlayarak durumu düzeltecektir.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de benzer bir sorunu yaşıyor musunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.