Sevilen WhatsApp özelliği, iOS Business için geliyor!

Sevilen WhatsApp özelliği, iOS Business için geliyor!

ABONE OL
Mart 13, 2023 18:31
Sevilen WhatsApp özelliği, iOS Business için geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WhatsApp, 2018 yılında işletmelerin kullanması için WhatsApp Business’ı sundu. WhatsApp Business, uygulamanın klasik sürümüne göre daha az özelliklere sahip. Fakat şirket, uygulamayı güncelleyerek yeni özellikler ekliyor. WABetaInfo’nun bugün paylaştığı habere göre WhatsApp, iOS Business sürümü için Topluluklar getiriyor. Peki, WhatsApp Business için Topluluklar ne işe yarayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iOS WhatsApp Business sürümü için Topluluklar geliyor

WABetaInfo’nun haberine göre WhatsApp, iOS sürümüne Topluluklar özelliğini getirmek için çalışıyor. Meta, Android sürüm için bu özelliği daha önce WhatsApp Business için uzun süre önce test etmeye başladı. Fakat iOS sürümü için herhangi bir neden vermeden bekletiyordu.

iOS için WhatsApp Business beta 23.5.0.75 sürümünde test ediyor. Topluluklar, yukarıdaki görselde de yer aldığı gibi Ayarlar bölümünde olacak. İşletmeler, bu özellik sayesinde müşterileriyle bire bir iletişim kurmak istemedikleri zaman bu özelliği kullanacak. Ek olarak işletmelerin iş için yapacakları gibi duyuruları, Topluluklar kısmından yönetebilecek.


WhatsApp gruplarına girmek eskisi gibi kolay olmayacak! İşte nedeni

WhatsApp gruplarına girmek eskisi gibi kolay olmayacak! İşte nedeni

Anlık haberleşme platformu WhatsApp, grupların güvenliğini artırmak için Yeni Katılımcıları Onayla özelliği getirdi! İşte detaylar…

WhatsApp Business kullanan işletmeler, Topluluk duyuru grupları da dahil olmak üzere daha önce katıldıkları listelere de erişim sağlayacak. Ek olarak işletmeleri için yeni Topluluklar da oluşturabilecek.

WhatsApp klasik sürüm, Yeni Katılımcıları Onayla özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik sayesinde WhatsApp grubuna yeni bir üye geldiği zaman yöneticiler, onları onaylayacak. Yeni üye, sadece yöneticinin onaylaması halinde gruba katılacak. Bu yeni özellik, tercihe göre açılıp kapanabilecek. Yani yenilik, grup yöneticilerinin tercihe bağlı değişecek.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp Business kullanıyor musunuz ve bu uygulama için beklediğiniz özellikler var mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.