TEKNOLOJİ OFİSLERİNİ GEZİYORUZ! – BinBin ofisinde neler oluyor? #1

TEKNOLOJİ OFİSLERİNİ GEZİYORUZ! – BinBin ofisinde neler oluyor? #1

ABONE OL
Haziran 4, 2023 15:09
TEKNOLOJİ OFİSLERİNİ GEZİYORUZ! – BinBin ofisinde neler oluyor? #1
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Shiftdelete.net ekibi olarak yeni bir video serisi ile karşınıza çıkıyoruz. Bu serimizde teknoloji ofislerini sırasıyla ziyaret edeceğiz. Serinin ilk videosunda ise BinBin’in ofisine uğradık. Mikromobilite alanında hizmet veren BinBin’in ofisinde bakalım nasıl teknolojiler bizleri bekliyor?

Shiftdelete.net

Ziyaretimiz sırasında ilk durağımız şirketin Arge merkezi oluyor. BinBin’in en yeni teknolojilerinin geliştirildiği ofiste oldukça farklı teknolojiler bizleri bekliyor. Şirketin kalbi olarak nitelendirilen ofiste BinBin’in sahip olduğu tüm araçlar da bu noktadan takip ediliyor.

BinBin ürün gamını elektrikli otomobiller ile genişletecek

İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerdeki trafik sıkıntısına karşı en önemli alternatiflerden biri olan scooter’larla ulaşım alanında hizmet veren BinBin, ilerleyen dönemde ise bu filosunu geliştirmek istiyor. Hâli hazırda scooter ve moped modelleri ile hizmet veren şirketin ilerleyen dönemde ürün gamına elektrikli otomobil ekleyeceğini de bu video aracılığıyla söylemiş olalım.


Scooter’ların toplanması hakkında BinBin’den açıklama!

Scooter’ların toplanması hakkında BinBin’den açıklama!

İstanbul Kadıköy’de belediye ekiplerinin kaldırım üzerinde bulunan scooter’ları toplaması sonrasında BinBin’den açıklama geldi.

Ofis turumuzda bozulan scooter’ların başına ne geldiğinin cevabını da görmüş olduk. Sürekli takip edilen bu araçlar bozulması durumunda ekipler tarafından şirketin merkezine getirilerek burada yetkililer tarafından tamir ediliyor. Tamiri tamamlanan araçlar ise tekrar hizmet vermek üzere sokaklara dönüyor. Mikromobilite araçlarının oldukça yoğun kullanıldığını göz önünde bulundurursak, tamirhanenin de oldukça fazla ziyaretçisinin olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

BinBin ayrıca GoShare şirketini de bünyesine katarak elektrikli motorsiklet hizmetine de başlamış durumda. Elektrikli scooter’lar İstanbul gibi büyük ve trafik sorunu yaşanan şehirlerde ulaşıma çevreci ve pratik bir alternatif olarak tüm dünyada hızlı bir şekilde yaygınlaşıyor. BinBin de bu konuda en önemli şirketlerden birisi olarak öne çıkıyor.

İlerleyen dönemde mikromobilite hizmetlerinin daha fazla yaygınlaşması beklenirken, BinBin de bu konuda her geçen yıl ürün çeşitliliğini artırma hedefinde. Peki siz scooter kiralama hizmeti ve BinBin hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.