Vivo X Flip kutu açılımı!

Vivo X Flip kutu açılımı!

ABONE OL
Mayıs 24, 2023 18:17
Vivo X Flip kutu açılımı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vivo X Flip, Çinli üretici Vivo’nun dikey olarak katlanabilen ilk akıllı telefonu. Bu model, başta Motorola Razr ve Samsung Galaxy Z Flip4 olmak üzere diğer katlanabilir telefonlarla rekabet ediyor. Vivo X Flip kutu açılımı sizlerle.

Vivo X Flip kutu açılımı!

Shiftdelete.net

Ekran: Vivo X Flip, 21:9 en boy oranına sahip 6,74 inçlik bir AMOLED ana ekran sunar. Bu ekran, 2520 x 1080 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı ile yüksek kaliteli bir görüntü deneyimi sağlar.

İkinci Ekran: Telefon katlandığında kullanılan kapak ekranı 3 inç boyutundadır. Bu ekran, ana ekran katlandığında hızlı erişim için bilgilendirme ve önizleme sağlar.

Dayanıklılık: Vivo X Flip, 500.000 kez katlanabilme özelliğiyle dikkat çeker. Bu, telefonun sağlam bir yapıya sahip olduğunu ve uzun ömürlü kullanım için tasarlandığını gösterir.

Diğer Özellikler: Telefon, HDR10+ desteği sunar, bu da daha geniş renk gamı ve daha iyi kontrast sunar. Ayrıca telefon, güçlü bir işlemci, yeterli depolama alanı ve iyi bir batarya ömrü gibi standart akıllı telefon özelliklerine sahip olacaktır.

Çinli üretici Vivo, ilk dikey olarak katlanabilen akıllı telefonu X Flip’i tanıttı. X Flip, Motorola Razr ve Samsung Galaxy Z Flip4 gibi rakipleriyle rekabet edecek. Telefon, 21:9 en boy oranına ve 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,74 inç büyüklüğünde bir AMOLED ana ekranla geliyor. Ayrıca cihazın katlandığında kullanılan 3 inç boyutunda bir kapak ekranı bulunuyor.

Vivo X Flip, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle birlikte 12 GB RAM ve 512 GB’a kadar depolama alanıyla güçlendirilmiş durumda. Ayrıca 4400 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve piyasadaki diğer dikey katlanabilir telefonlardan daha büyük olan 44W hızlı şarj desteği sunuyor.

Telefonun kamera özellikleri de dikkat çekici. X Flip, LED flaşa sahip dairesel bir kamera modülüyle donatılmış. Arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı sensör bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.