Xbox Live Gold Şubat 2023 oyunları belli oldu!

Xbox Live Gold Şubat 2023 oyunları belli oldu!

ABONE OL
Ocak 30, 2023 22:08
Xbox Live Gold Şubat 2023 oyunları belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Xbox Live Gold, Microsoft tarafından sunulan abonelik bazlı bir hizmet. Xbox oyunlarını çevrimiçi olarak oynamanıza olanak sağlayan bu servisin Şubat 2023 takvimi açıklandı. Bununla beraber abonelere şubat ayında ücretsiz olarak verilecek oyunlar da belli oldu.

Xbox Live Gold Şubat 2023 oyunları

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında, Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine Şubat ayında verilecek ücretsiz oyunları açıkladı. Bu ayki yapımlar Xbox One ve Xbox Series S|X kullanıcıları için oldu.

Xbox One ve Xbox Series S|X için ücretsiz olan oyunlar şu şekilde;

  • For the King (1 Şubat – 28 Şubat tarihleri aralığında erişilebilir) – 24.99 dolar
  • Guts N Goals (16 Şubat – 15 Mart tarihleri aralığında erişilebilir) – 14.99 dolar

570 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

570 TL değerindeki oyunlar PS Plus ile ücretsiz oluyor!

PS Plus Şubat oyunları ortaya çıktı. 570 TL değerinde dört oyun, Şubat ayında PlayStation kullanıcılarına sunulabilir.

For the King

For The King, bir saldırgan tarafından öldürülen kraldan sonraki Fahrul Krallığını konu alıyor. Öyle ki bir zamanlar barış içinde yaşayan bu krallıkta, kralın ölümüyle birlikte kaos hakim oldu. Kraliçenin ayaklanma çağrısının ardından bir grup vatandaş, ülkeyi kurtarmaya çalışır.

Vatandaşlar arasında siz de olacaksınız ve bu süreçte yaratıklarla savaşacak, denizlerde yelken açacak ve yeraltının karanlık dünyasında mücadele edeceksiniz. Ülkesini savunmak isteyen askerler bundan vazgeçecek ancak siz ise vazgeçmeyerek tek başınıza krallığı kurtaracaksınız.

Guts N Goals

Diğer futbol oyunlarından farklı olan Guts N Goals‘da, dikenli olabilecek topları kaleye vurmak için ayaklarınızı değil, silahlarınızı kullanacaksınız. Farklı silah ve mekaniklere sahip 30’dan fazla karakter arasında seçim yapın ve rekabet dolu bir maça hazırlanın.

Xbox Game Pass planları

ULTIMATE BİLGİSAYAR KONSOL
Dahil: Aylık 29,99 TL değerindeki Xbox Live Gold
Electronic Arts oyunlarını içeren EA Play
EA Play Xbox Live Gold
Aylık Fiyat: 44,99 TL 29,99 TL 29,99 TL

Peki sizler Xbox Live Gold’un Şubat 2023 takvimini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.