1.ligde Play off ve out takımları belirlendi

ABONE OL
Haziran 7, 2019 00:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta sonu tamamlanan K-PET Süper Lig ve 1. Lig’den sonra şampiyonlar, ligden direk düşecekler belli oldu. Şimdi gözler Play off ve play outlara çevirildi. 1.Ligde Ozanköy, Hamitköy, Akova ve Yalova Play offa kalırken Maraş, Mormenekşe, Çanakkale ve Doğancı ise Play outa kaldı.

Bu yarışlar dışında Play offlar ve Play outlarla her iki ligdeki heyecan sürecek. K-PET Süper Lig’den direk düşen Girne Halk Evi ve Gençler Birliği’nden sonra 3. düşecek olan takım bekleniyor.

Süper Ligde BÜY, K.Kaymaklı, Binatlı ve Esentepe play out oynayacak.

K-PET 1. Lig’de ise Göçmenköy şampiyon olmuştu. Bu hafta sonu ligden çıkacak 2. takımda belli oldu. Düzkaya sahasında hata yapmayarak Süper Lig’in yolunu tuttu.

Son haftaya kadar 2. sırayı zorlayan Ozanköy büyük bir avantajla Play off’lara başlayacak. Daha önceden Play off’da olacağı kesinleşen Hamitköy ve Akova Vuda’dan sonra Yalova’da Play off biletini son hafta almayı başardı.

Haftalar öncesinden 1.Lig’e veda eden Değirmenlik’ten sonra son hafta mücadelelerinden sonra Yeni Boğaziçi de ligden düşerken düşecek 3. takım oynanacak olan Play out’la belli olacak.

Maraş, Mormenekşe, Çanakkale ve Doğancı ligde kalmak için play outta mücadele edecek.

K-PET 1.Lig’de Playoff ve Playout’lar 3’er karşılaşma üzerinden oynanacak ve eğer çıkmayı ya da düşmeyi garantileyen bir takım varsa 3. maç oynanmayacak.

Çarşamba günü başlayacak mücadelelerde yer alacak. 4 takımlı Play out’ta takımlar birbirleriyle 1’er kez oynayacak. Normal sezonda aldıkları puanları 2’ye bölünecek eğer aldıkları puan tek sayı ise yarım puan yukarıya yuvarlanacak.

Play-Off ve Play-Out 1.maçları 15 Mayıs Çarşamba, 2.maçları 19 Mayıs Pazar, 3.maçlar ise 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

 

K-PET 1.LİG PLAY-OFF PUAN DURUMU

TAKIM PUAN

1.Ozanköy 30

2.Hamitköy 28

3.Akova 26

4.Yalova 22

 

15 Mayıs Çarşamba

Ozanköy-Akova

Hamitköy-Yalova

 

19 Mayıs Pazar

Ozanköy-Yalova

Hamitköy-Akova

 

23 Mayıs Perşembe

Ozanköy-Hamitköy

Akova-Yalova

 

K-PET 1.LİG PLAY-OUT PUAN DURUMU

TAKIM PUAN

1.Maraş 19

2.Mormenekşe 19

3.Çanakkale 16

4.Doğancı 14

 

15 Mayıs Çarşamba

Maraş-Çanakkale

Mormenekşe-Doğancı

 

19 Mayıs Pazar

Maraş-Doğancı

Mormenekşe-Çanakkale

 

23 Mayıs Perşembe

Maraş-Mormenekşe

Çanakkale-Doğancı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.