AB İngiltere’den Brexit önerisini “en kısa sürede” sunmasını istedi

ABONE OL
Eylül 23, 2019 02:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AB Komisyonu Sözcüsü Mina Andreeva, üye devletler adına Brexit müzakerelerini yürüten AB Komisyonu için ideal Brexit tarihinin en geç 31 Ekim olduğunu anımsatarak, İngiltere’ye AB’ye “en kısa sürede somut öneriyle gelmesi” çağrısında bulundu.

Andreeva, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın, Kraliçe 2’nci Elizabeth’ten parlamentoyu Brexit öncesinde bir ay tatil etme talebini, ülken in “iç işleri” olarak nitelendirerek, yorum yapmaktan kaçındı.

İngiliz parlamentosu, 29 Mart’ta gerçekleşmesi gereken anlaşmasız Brexit’i yasa çıkartarak engellemiş, hükümet AB’nin de onayıyla Brexit’i 31 Ekim’e ertelemişti.

İngiltere, 2016’daki referandumda yüzde 48’e karşı yüzde 52 oyla AB’den ayrılma kararı almıştı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • shake

    117152 747183This is a good subject to speak about. Sometimes I fav stuff like this on Redit. I dont think this would be the most effective to submit though. Ill take a look about your website though and submit something else. 782080

    Yanıtla
    +0
    -0
  • รับทำวิจัย

    153135 504037Rattling clean internet website , thanks for this post. 857880

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.