DOLAR 28,9385 0.22%
EURO 31,5547 0.18%
ALTIN 1.898,670,50
BITCOIN 11063101,33%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akıncı: Yaptığınız işi severek yapın, çok çalışın

ABONE OL
Mayıs 9, 2019 23:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Atatürk Meslek Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ve bu yıl beşinci kez düzenlenen “İçimizdeki 100’ler” konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Öğrencilerin çektiği fotoğraflardan oluşan ve aralarında Cumhurbaşkanı Akıncı ile eşi Meral Akıncı’nın fotoğraflarının da yer aldığı 125 portre fotoğraf, İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda sergileniyor.

Cumhurbaşkanı Akıncı, üretken gençlerin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, öğretmenleri, emek veren öğrencileri kutladığını, etkinliğe destek veren Lefkoşa Türk Belediyesi ve Değirmenlik Belediyesi ile Limasol Türk Kooperatif Bankası’nı da tebrik ettiğini söyledi.

Ülkede fotoğrafçılık alanında güzel gelişmeler olduğunu, son bir yıl içinde çok sayıda fotoğraf sergisinin açılışına katıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Akıncı, “Bu alanda gerçekten güzel bir devinim içindeyiz, gençlerimiz de fotoğraf sanatına gün geçtikçe daha büyük ilgi duyuyorlar, daha güzel eserler veriyorlar” dedi.

Öğrencilerin, kendisinin ve eşi Meral Akıncı’nın da fotoğrafını çektiğini belirterek, “Gençler gerçekten işlerinin ehli, konuya çok büyük bir duyarlılıkla ve ciddiyetle eğiliyorlar” diyen Cumhurbaşkanı Akıncı, gençlerin merak ve çabasının devam etmesini diledi.

Cumhurbaşkanı Akıncı, fotoğrafçılık sanatının ülkede gönül verilecek bir sanat olduğunu, ülkenin doğal güzelliklerinin de fotoğraflanmaya ve sergilenmeye değer olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Akıncı, gençlerin fotoğraf alanında çok iyi noktalara gelebileceklerini belirterek, “Başarının yolu, yaptığınız işi severek ona ciddiyetle sarılmaktan ve çok çalışmaktan geçer” dedi. Gençlerin bu yolda olduğunu gördüğünü ve bundan kıvanç duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Akıncı, “Sizleri canı gönülden kutluyorum. Sizlere emek veren öğretmenlerinizi de tebrik ediyorum” diye seslendi.

Serginin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Akıncı, daha sonra eşi Meral Akıncı ile sergiyi gezdi. Sergi, 10 Mayıs Cuma gününe kadar açık kalacak. (BRT/CB)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.