Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde 18 Haziran Salı günü öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli yağış sonucu oluşan sel ve heyelanın ardından kaybolan 2 kişinin bulunması için ekipler, güzergah boyunca arama faaliyetlerine devam ediyor.
Arama kurtarma timleri, Çamlıktepe Mahallesi’nden geçen Kara Dere’nin yanı sıra kaya dipleri ve çalılık alanlarda tarama yapıyor.
Afetin 14’üncü gününde JAK timlerinin yanı sıra Trabzon, Erzurum ve Samsun AFAD, jandarma, sahil güvenlik, UMKE, Türk Kızılay, 112 Acil Servis, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ve DSİ’den olmak üzere 230 personelin katıldığı çalışmalarda 48 araç, AFAD konteyner tırı, bir helikopter, bir gemi, 52 iş makinesi ile bir kadavra köpeği kullanılıyor.
Sel nedeniyle kapanan Araklı-Bayburt kara yolundaki çalışmalar ile hasar gören binaların yıkım işlemlerine devam edildiği öğrenildi.
Kaynak: AA
GAZETELER
03 Mart 2025GÜNDEM
03 Mart 2025SPOR
03 Mart 2025GÜNDEM
03 Mart 2025SPOR
03 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
421891 316684You created some decent points there. I looked on the net for any issue and found most individuals goes in addition to with all your internet site. 752541
719728 276274I truly prize your piece of function, Great post. 741619