Arda’yı mavinin derinliklerinde selamladık

ABONE OL
Ağustos 5, 2019 00:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Başka Ardalar Ölmesin” sloganı ile Uluslararası Kite Surf Etkinliği. ARDA ERKAN anısına V. Kez düzenlendi

Dört yıl önce uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düşürülen Arda Erkan, ölümünün dördüncü yılına denk gelen 7 Temmuz Pazar günü geleneksel Kite Surf etkinliğinin 5.si gerçekleştirildi.

ARDA’yı mavinin derinliklerinde selamlıyoruz.                                                                 

“Başka Ardalar Ölmesin” sloganıyla düzenlenen Uluslararası Kite Surf Etkinliği’nin beşincisi 6-7 Temmuz tarihlerinde yapıldı. Etkinlik, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde, Heaven Surf Club desteğinde “uyuşturucu sorununa dikkat çekerek toplumsal duyarlılığı artırmak, aileleri çocuklarını ve gençleri spora yönelterek enerjilerini doğru alanda kullanmalarına katkı sağlamak” amacıyla geleneksel olarak organize ediliyor.

Arda’yı mavinin derinliklerinde selamlamak ve uyuşturucu ile mücadeleye bir katkı koymaları için tüm kite-sörfcüler ve halkımız bu etkinlikte buluşmalarıve birlikte olmaları farklı bir anlam kattı.

Arda  beden olarak yanımızda olmayabilir ama enerjisiyle  gençlermize ve toplumumuza  ışık tutmak için hep yanımızda olacaktır..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.