DOLAR 28,9932 0.06%
EURO 31,6732 -0.92%
ALTIN 1.881,91-0,72
BITCOIN 1222625-1,82%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmine hangi usta oyuncular katıldı?

ABONE OL
Eylül 18, 2019 08:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merakla beklenen ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2‘ filminin çekimleri sürerken, oyuncu kadrosundaki sürpriz isimler de açıklanmaya devam ediyor. Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın yönetmenliğini birlikte üstlendikleri filmde, usta oyuncular Uğur Polat ile Zuhal Olcay, Levent Can ile Eli Mango, Erkan Can ile de Hülya Gülşen Irmak’la karşılıklı oynayacak.

Tesadüflerle örülü unutulmaz bir aşk hikâyesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin başrollerini başarılı oyuncular Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Filmin sürpriz isimlerle dolu zengin kadrosuna başrollerin yanı sıra, Zuhal Olcay ve Türkü Turan’ın ardından usta oyuncular Uğur Polat, Levent Can, Erkan Can, Hülya Gülşen Irmak ve Eli Mango da dahil oldular.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, geçmişin aşklarını günümüz ilişkileriyle karşılaştırırken seyircisini 1960’lardan günümüze uzanan romantik bir yolculuğa çıkaracak. “Aşk Tesadüfleri Sever 2” bir kez daha tesadüflerin aşka hizmet edişini anlatacak.

Hikâyesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak’a ait olan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin senaryosu yine Nuran Evren Şit’in imzasını taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak ile İpek Sorak birlikte oturuyor. Beş yıla yayılan uzun bir hazırlık aşamasının ardından çekimleri 21 Temmuz’da başlayan film, Hüzzam Film ve Böcek Film ortaklığında hayata geçiriliyor.

Dağıtımcılığını CGV Mars Dağıtım’ın üstleneceği “Aşk Tesadüfleri Sever 2”, Ocak 2020’de vizyondaki yerini alacak.

Anadolu’yu Harbiye Açıkhava’ya taşıyacak!

20 yıllık peruğunu çıkardı! İşte, son hali

Huawei telefon sahiplerine önemli uyarı!

İpek Açar ve Alper Kömürcü evleniyor! İşte düğün tarihi

Canlı yayında korkutan anlar… Ünlü yorumcu hastaneye kaldırıldı!

7. Koğuştaki Mucize filminden 2’nci tanıtım yayınlandı!

‘Kayyum sırası Ankara, İstanbul, İzmir’de mi?’

Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara döndü!

Halk TV’de flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

Fatih Portakal’dan kayyum atamalarına sert tepki!

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (27)


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.