Bahçeli: İzlanda’da yaşanan rezaletler tek kelimeyle skandal ötesidir

ABONE OL
Temmuz 9, 2019 18:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden paylaştığı mesajda, “Başarının limitleri inancımıza bağlıdır. Hedefi olan, bu hedeflere uygun stratejiler geliştiren, hepsinden de mühimi inanan ve inandığı gibi mücadele eden insanlar, takımlar, hatta toplum ve milletler başarıyı her zaman hak etmişlerdir. Başarı bir son değil, bir süreçtir.” ifadelerine yer verdi.

A Milli Futbol Takımı’nın Konya’da muazzam bir başarı elde ettiğini, milleti sevince boğduğunu belirten Bahçeli, “2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. maçında dünya şampiyonu Fransa’yı 2-0 gibi çok net bir skorla yenmeyi başarmış, övünç madalyamız olmuştur.” dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

“Teknik Direktör Sayın Şenol Güneş başta olmak üzere, teknik kadroyu, Federasyon Yönetimini, elbette Fransa’ya sahayı dar eden fazilet sahibi fedakâr futbolcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum, hepsini muhabbetle kucaklıyorum.”

“İzlanda’da yaşanan rezaletler tek kelimleyle skandal ötesidir”

A Milli Futbol takımının alın teriyle, emeğiyle, mücadelesiyle tarih yazdığını belirten Bahçeli, bunu hazmedemeyen, bundan rahatsız olanların da ortaya çıkmaya başladığını söyledi. Bahçeli, “İzlanda’da yaşanan rezaletler, sporun centilmenliğine, hoşgörü ruhuna aykırı kötü muameleler tek kelimeyle skandal ötesidir.” dedi.

“Tam bir kabalık ve komplodur”

İzlanda’nın tahammülsüzlüğü ve saygısızlığının elbette not edildiğini belirten Bahçeli, “A Milli Futbol Takımımızın bu ülkeye girişi esnasında uzun süre pasaport kontrol kuyruğunda bekletilmesi, eşyalarının teferruatlı aranması, futbolcularımıza yönelik saldırgan tavırlar tam bir kabalık ve komplodur.” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, şöyle devam etti:

“Hele hele mikrofon yerine fırça uzatan ahlaksızların futbolcularımızı taciz ve tahrik etmesi, sabırları zorlaması, iyi niyet kurallarını ihlal etmesi ayıptır, provokatörlüktür. İzlanda’yı kınıyorum, bu ülkeye verilen notayı da çok yerinde ve isabetli değerlendiriyorum.”

“İzlanda, spor camiasının vicdanında mahkum olmaktan kurtulamayacaktır”

Bahçeli, “İzlanda ne yaparsa yapsın yenilmekten, başını öne eğmekten, insanlığın ve uluslararası spor camiasının vicdanında mahkum olmaktan kurtulamayacaktır. Sporu husumete dönüştürenler kaybedecek ve haset içinde kıvranan, haya eksikliği yaşayan kendini bilmezler olarak anılacaklardır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.