Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ziraat Bankası ile VakıfBank’ın tüketici ve konut kredisi faiz oranlarını düşürme kararını değerlendirdi.
Dengelenme sürecinin pozitif etkilerinin piyasalara yansımaya devam ettiğini belirten Albayrak, “Kamu bankalarımız faizlerde düşüş süreçlerini başlattı. Konut, tüketici ve kurumsal kredilerde oldukça avantajlı koşullarda sunulan kredilerin vatandaşlarımıza ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Kaynak: TRT Haber
GAZETELER
10 Mart 2025GÜNDEM
10 Mart 2025SPOR
10 Mart 2025GÜNDEM
10 Mart 2025SPOR
10 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
884344 854510not every person would require a nose job but my girlfriend truly needs some rhinoplasty coz her nose is kind of crooked- 582363
367352 189491A persons Are normally Weight loss is undoubtedly a practical and flexible an eating strategy method manufactured for those who suffer that want to weight loss and therefore ultimately conserve a much a lot more culture. weight loss 350326