Başbakan’dan ‘Ekonomik Protokol’ açıklaması

ABONE OL
Haziran 17, 2019 13:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“YAPILMASI GEREKEN İLK İŞ EKONOMİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ “

Ülkenin içinde bulunduğu zor koşullarda yapılması gereken ilk işin ekonomik işbirliği protokolü olduğunu söylenen Başbakan Ersin Tatar, bürokratlarının meseleyi yakından takip ettiğini belirtti.

“İnanıyoruz ki güvenoyu aldıktan sonra, tam tarih verememekle birlikte ekonomik işbirliği protokolünün tekrar gözden geçirilip, imzalanmasıyla tekrar bir hareketliliğin olabileceğini düşünmekteyiz” şeklinde konuşan Başbakan Ersin Tatar, bir hükümetin başlıca görevlerinden bir tanesinin ekonomiyle ilgilenmek olduğunu kaydetti.

Sektörlere güven vermenin önemine işaret eden Tatar, başlıca sektörler olan turizm, yüksek öğrenim, tarımsal faaliyetler, hizmetler sektörü, bankacılık, sanayi, ticaretin iş dünyasının kendilerinden beklediği güven ortamını yaratarak, iyi yönetilebilirsek refahın artabileceğini, bir takım yeni projelerle hayat standardının yükselebileceği inancını dile getirdi.

Uyumlu hükümetin, umut yaratma noktasındaki duruşunun piyasalara bir güven telkin ettiğini söyleyen Başbakan Ersin Tatar, “UBP-HP güçlü, 30 milletvekiliyle uyum içinde çalışacak. Türkiye ile uyum içinde ilişkilerini daha ileriye götürebilecek ve dolayısıyla ekonomik anlamda halkımıza inşallah daha refahlı bir yaşam verebileceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.