Bolu’da akşam saatlerinde başlayan sağanak gece etkisini arttırdı. Sağanak sonucu dere yataklarındaki su seviyeleri yükseldi.
Karamanlı, Boruzanlar, Küpçüler, Aşağı Soku, Yukarı Soku, Karaçayır, Aktaş, Beşkavaklar, Sümer, Yaşamkent ve Sağlık mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yeri ile bir yurtta su baskını yaşandı.
Alt geçitler ulaşıma kapandı
Bazı alt geçitler sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Alt geçitlerin ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.
Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri, ev ve iş yerlerindeki suyu boşaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bazı ev ve iş yerlerinde ise vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalışıyor.
Kentte yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Kaynak: AA
GAZETELER
17 Şubat 2025GÜNDEM
17 Şubat 2025SPOR
17 Şubat 2025GÜNDEM
17 Şubat 2025SPOR
17 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
333219 28456I completely agree with you about this matter. Nice post. Already bookmarked for future reference. 934176
216276 22749Find out these pointers read on and learn to know how to submit an application doing this that you policy your corporation today. alertpay 489939