BTM’de final eşleşmeleri belli oldu

ABONE OL
Temmuz 20, 2019 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun ve yorucu bir süreci geride bırakmaya hazırlanan BTM ikinci ligde play off final karşılaşmalarının kura çekimi dün Ahmet Sami Topcan salonunda gerçekleşti.

Gruplarını lider bitiren takımların yanında en iyi ikinci takımlarında yer aldığı kura çekiminde eşlemelerle birlikte, Cuma günü oynanacak olan karşılaşmaların sahaları da belirlenmiş oldu.

Doksan dakikalık sürede eşitliğin çıkması durumunda 15’er dakikalık uzatma süresi ve eşitliğin yine bozulmaması durumunda penaltı atışlarının yer alacağı karşılaşmaların sonunda adını BTM Birinci lige yazdıracak olan takımlara maç sonunda kupa verilecek.

Kura çekiminde aynı gruptan çıkan Gülgün Süt Düzova ile Dilekkaya’nın eşleşmesi dikkat çekerken İskele Trabzon ile Boğaziçi eşleşmesi ise bölge derbisi olarak dikkat çekti.

 

28 Haziran Cuma günü saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşmaların programı ise şu şekilde;Değirmenlik Sadık Cemil Stadyumu: Gülgün Süt Düzova-DilekkayaŞht. Hüseyin Ruso Stadyumu: Sadrazam Kayalar-YarköyAkova Eray Vudalı Stadyumu: İncirli-KumyalıCihangir Sahası: Dikmen Gücü – Tuzlaİskele Cumhuriyet Stadyumu: 1461 İskele Trabzonspor-Boğaziçi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.