Canon’dan fotoğrafçılığa başlayacaklara özel 4K kamera!

Canon’dan fotoğrafçılığa başlayacaklara özel 4K kamera!

ABONE OL
Mayıs 24, 2023 19:35
Canon’dan fotoğrafçılığa başlayacaklara özel 4K kamera!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canon kişisel kullanım için özel olarak tasarlanmış, özel günleri ve kalıcı anıları yakalamak için mükemmel olan EOS R100 modelini piyasaya sürdü. Yeni aynasız kamera, 25 fps 4K Ultra HD ve 60 fps Full HD video kaydını destekliyor. İşte Canon EOS R100 teknik özellikleri.

4K 25 fps deneyimi: Canon EOS R100 teknik özellikleri

Canon, fotoğrafçılığa yeni başlayanlar ve akıllı telefondan daha profesyonel bir cihaz isteyenler için EOS R100’ü tanıttı. Oldukça kompakt bir gövdeye sahip olan EOS R100; 24,1 MP APS-C sensörüne ve Dual Pixel CMOS AF teknolojisine yer veriyor.

Canon’un açıklamasına göre EOS R100, 24,1 megapiksel APS-C sensörü sayesinde oldukça ayrıntılı ve canlı görüntüler yakalayabiliyor. Öte yandan gelişmiş Dual Pixel CMOS AF teknolojisi ise nesne algılama konusunda aynasız kameraya hız katıyor.


Fotoğrafçılığa elveda: Uygun fiyatlı kameralar zamlanıyor!

Fotoğrafçılığa elveda: Uygun fiyatlı kameralar zamlanıyor!

Giriş seviyesi DSLR kamera Fujifilm X-S20 zamlı geliyor. Yeni iddialara göre uygun fiyatlı kamera bulmak zorlaştırıyor.

356 gram ağırlığında olan yeni EOS R100, günlük kullanım ve seyahat fotoğrafçılığı için oldukça ideal. Ayrıca hızlı kullanım için hem elektronik vizör hem de LCD ekrandan kullanım sağlıyor.

Kamerada arka plan bulanıklığını, parlaklığı, kontrastı ve renk dengesini ayarlamayı basitleştiren bir Yaratıcı Yardımcı Mod bulunuyor. Özellikle profesyonel fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için sunulan bu mod, kullanıcıların görüntülerini tercihlerine göre özelleştirmesine olanak tanıyor.

  • 24,1 MP APS-C sensörü
  • Nesne algılamalı Dual Pixel CMOS AF
  • 25 fps’ye kadar UHD video
  • FHD 60 fps ve HD 120 fps
  • Elektronik vizör
  • Dahili Flaş
  • Kompakt ve hafif gövde

EOS R100’ün bağlantı seçenekleri açısından da zengin olduğunu belirtelim. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısını destekleyerek kullanıcıların görüntü ve videoları kablosuz olarak aktarmalarına fırsat tanıyor. Canon Camera Connect uygulamasıyla uzaktan kamera kontrolü de mümkün..

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi unutmayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.