Çin’de bir kişi 5. kattan düşen çocuğu havada yakaladı

ABONE OL
Haziran 23, 2019 08:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çin’in kuzeybatısında bulunan Sincan Uygur Özerk Bölgesi’nde yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı.

Yining şehrindeki olayda, 2 yaşındaki çocuk, pencereye tırmandı ve 5. kattan aşağı düşerken, aracından fırlayarak çıkan bir kişinin, kollarını açıp gövdesini minder gibi kullanmasıyla hayatta kaldı.

Bölgede yaşayan 28 yaşındaki Tonik Turghanbek, çocuğun 5. katın penceresinden düştüğünü, apartmanın yanına aracını park ederken fark etti. 

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, Turghanbek’in arabasından indiği ve çocuğu yakalamak için kollarını açtığı görüldü. Ancak çocuk, Turghanbek’in göğsüne çarparak olaydan ciddi bir yara almadan kurtuldu.

“O an hiçbir şey düşünmedim ve onu yakaladım”

Turghanbek, “Onu (çocuğu) gördüğüm anda zaten düşüyordu. O an hiçbir şey düşünmedim ve onu yakaladım. Bir anda bayıldım ve sonra ne olduğunu bilmiyorum. Uyandığımda polis ve kurtarma ekipleri oradaydı” ifadelerini kullandı.

Sağlık kontrolü için yerel bir hastaneye kaldırılan çocuğun, ciddi bir yarası olmadığı belirtildi. Ancak Turghanbek’in başı ile kollarında çizikler ve aşınma meydana geldiği açıklandı.

Kaynak: Reuters

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.