Cumhurbaşkanı Akıncı, Rüya Taner ve Yılmaz Taner’i kabul etti

ABONE OL
Temmuz 9, 2019 17:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile birlikte 23’üncü Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali’nin açılış konserini veren Piyanist Rüya Taner ile Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali Genel Koordinatörü Yılmaz Taner’i kabul ederek görüştü.

Cumhurbaşkanı Akıncı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Rüya Taner ile Yılmaz Taner, yakın zamanda yapıkları çalışmalar ve gelecek projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Eylül ayı sonuna kadarki yurt dışı konser programı hakkında Cumhurbaşkanı Akıncı’ya bilgi veren Rüya Taner, Letonya, Finlandiya ve İtalya’da konser vereceğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali Genel Koordinatörü Yılmaz Taner de, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Kuzey Kıbrıs Uluslararası Bellapais Müzik Festivali hakkında bilgi aktardı.

Bir sonraki festivalin daha farklı bir şekilde gündeme getirilmesi düşüncesini de ifade eden Yılmaz Taner, ilgi ve katkılarından dolay Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.