Cumhurbaşkanı Erdoğan: Münbiç’i ve Fırat’ın doğusunu yine sizler temizleyeceksiniz

ABONE OL
Mayıs 10, 2019 00:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulunda Milli Savunma Üniversitesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. Burada öğrencilere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

Hamdolsun milletimiz ordusuna ve askerine büyük bir samimiyetle sarılıyor. Asker ecdadın torunları olarak zaferlerimizle tarihe yön verdik. Ülkemizi sizler gururla temsil ettiniz. Ülkemizi terör örgütlerini kullanarak kuşatmaya, haklarımızı kullanmamızı engellemeye çalışanlar karşısında en büyük gücümüz yine kahraman ordumuzdur.

“Münbiç ve Fırat’ın doğusunu en yakın zamanda sizler temizleyeceksiniz”

Son 35 yıldır terör örgütlerine dağları yine siz dar ettiniz. Suriye’de, Irak’ın kuzeyinde dünyayı kendinize hayran bırakan zaferlere sizler imza attınız. Şimdi de inşallah en yakın zamanda Mübiç’i ve Fırat’ın doğusunu terör örgütlerinden yine sizler temizleyeceksiniz. Bölücü terör örgütünün başına Kandil’i de Sincar’ı da sizler yıkacaksınız.

“Doğu Akdeniz ve Ege’deki haklarımıza sizler sahip çıkacaksınız”

Doğu Akdeniz ve Ege’deki haklarımıza giderek artan tecavüz teşebbüslerini sizler yıkacaksınız.

Çünkü siz bu milletin tunç yüreği, çelik yumruğu, karanlığı delen gözü, geleceği kucaklayan kollarısınız. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.