Cumhurbaşkanı atama kararları ile bazı bakanlıklarda görev değişimine gidildi.
Görevden alma ve yeni görevlendirmelere ilişkin Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’ne Hurşit Ziya Taşkent, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne Kemal Varın Numanoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne Muammer Yıldız, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Mehmet Fatih Leblebici, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’ne Hüseyin Keskin atandı.
Bunların dışında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda bir genel müdür, Milli Eğitim Bakanlığı’nda bir genel müdür ve iki başkan, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda bir genel müdür ve yedi genel müdür yardımcısı görevlerinden alınarak yerlerine yeni atamalar yapıldı.
GAZETELER
08 Şubat 2025GÜNDEM
08 Şubat 2025SPOR
08 Şubat 2025GÜNDEM
08 Şubat 2025SPOR
08 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
436966 577235I enjoy your function , regards for all of the informative posts . 436005
357118 440564Attractive portion of content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact loved account your weblog posts. Anyway I will likely be subscribing to your augment and even I success you get admission to constantly swiftly. 983991