Dairelerde 2.hafta heyecanı

ABONE OL
Ekim 7, 2019 05:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhum iş insanı ve sporsever Hasan Ramadan Cemil adına geleneksel olarak düzenlenen Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında 2.haftanın ilk maçları oynandı.

Gönyeli Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada maçlar her Pazartesi-Salı ve Perşembe akşamları oynanıyor. Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın ikinci hafta açılış maçlarında ilk beraberlik alındı. Turnuvanın berabere biten ilk maçında KKTC Meclis takımı ile Sayıştay Başkanlığı 3-3 berabere kaldı. Gecenin açılış maçında ise kıyasıya çekişme yaşandı. Telefon Dairesi ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı arasındaki karşılaşmayı 4-3lük skorla kazanan Telefon Dairesi ilk 3 puanını aldı. B grubundaki gecenin ikinci maçında ise Merkezi Cezaevi, Turizm ve Çevre Bakanlığı karşısında 9-2 galip gelerek kayıpsız yoluna devam etti.

Sonuçlar ve maç programı şöyle:

B GRUBU

Telefon Dairesi-Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı: 4-3

Merkezi Cezaevi-Turizm ve Çevre Bakanlığı: 9-2

Sayıştay Başkanlığı-KKTC Meclis: 3-3

12 EYLÜL PERŞEMBE

B GRUBU

Saat 20.00: Din İşleri – Merkezi Cezaevi

Saat 21.00: Sayıştay – Tarım Bakanlığı

Saat 22.00: Turizm Bakanlığı – KKTC Meclis

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Resources

    512485 601218The top and clear News is extremely considerably imptortant to us. 40986

    Yanıtla
    +0
    -0
  • ezybet

    683087 907626Naturally I like your web-site, however you need to check the spelling on several of your posts. A lot of of them are rife with spelling difficulties and I uncover it extremely silly to inform you. On the other hand I will surely come again once more! 146513

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.