Devlet Bahçeli: Sıra Fırat’ın doğusuna geldi

ABONE OL
Ekim 11, 2019 03:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt’ta halka hitap etti.

Türkiye’nin içeride ve dışarıda çok cepheli bir mücadele içinde olduğunu dile getiren Bahçeli, “Pençe 1, Pençe 2, Pençe 3, Kıran 1, Kıran 2 operasyonları eş güdüm ve eş zamanlı şekilde icra edilirken terör örgütü köşeye sıkışmış, bu sayede Diyarbakır’da analar CHP’nin ikizi HDP’den dağa kaçırılmış evlatlarını istemek suretiyle il başkanlığının kapısına dayanmışlardır.” dedi.

Kan ve insan tacirlerinin kaçacak yerinin kalmadığını belirten Bahçeli, “Anaların akan gözyaşları, farklı tepkileri CHP ile HDP’yi zora sokmuştur. Bu tablonun neresinde hezimet, neresinde yıkım ve yeni sistemin zaafı vardır. İnsana izaha çalıştığın bu gerçekler nasıl örtbas edilecektir.” diye konuştu.

Bahçeli, şunları söyledi:

“CHP itiraz etse de şimdi sıra Fırat’ın doğusuna gelmiştir. ABD’nin oyalama taktikleri terör örgütü YPG/PKK’ya tırlar dolusu silah sevkiyatı, Türkiye’nin azmini kırmaya yetmeyecek, tehditler ise işe yaramayacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.