Doğu Ekspresi’ne bayram için ek vagon

ABONE OL
Eylül 8, 2019 12:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TCDD Taşımacılık AŞ’nin son 2 yılda oldukça rağbet gören Doğu Ekspresi, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle seferlerine devam ediyor.

Masalsı yolculuk için ek vagon eklendi

Yolcularını, eşsiz manzaralara sahip 25 saatlik güzergahında masalsı bir yolculuğa çıkaran Doğu Ekspresi’nde keyifli anlar yaşanıyor.

Ankara’dan hareket edip Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum güzergahını izleyen tren, bin 310 kilometre yol katettikten sonra son durağı Kars’a ulaşıyor.

Kurban Bayramı’nda Doğu Ekspresi ile yolculuk etmek isteyenler arife gününden Kars Tren Garı’nda yoğunluk oluşturdu.

“Tur şirketlerinden 5 bin vagon talebi var”

Kars TCDD Taşımacılık AŞ Yolcu ve Lojistik Müdürü Muharrem Toraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Doğu Ekspresi’ne gün geçtikçe ilginin arttığını söyledi.

“2 tren olmasına rağmen ilgi var. Geçen yıl 2 bin vagon tur şirketlerine kiralanmıştı, bu yıl da 5 bin vagon talebi var. Bayram nedeniyle tabii yoğunluk devam ediyor, trenimiz dolu gidip dolu geliyor. Şu anda trenimizde bilet bulmak zor. Onun için de genel müdürlüğümüz ek tedbirler aldı, ek vagonlar bağlanıyor.” 

Yolculardan Selman Üzümcü de bayram dolayısıyla yolculuk yaptığını anımsatarak, “Doğu Ekspresi rahat, konforlu, onun için burayı tercih ettim. Bayram için Kayseri’ye gidiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.