Doğu ve batı illerinde yaşayan öğrenciler birbirinin kültürünü tanıyacak

ABONE OL
Temmuz 28, 2019 22:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, “Yazımda Kardeşlik Var” projesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenliyor.

“Doğudan Batıya, Batıdan Doğuya” sloganıyla yola çıkılan projede, 600 erkek, 600 kız olmak üzere bin 200 öğrenci İstanbul ve Van’da düzenlenen programlara katılacak.

Proje, bu sene 3-24 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Türkiye Diyanet Vakfı, projenin terör mağduru çocuk ve gençlere manevi destek verilmesi amacıyla başlatıldığını açıkladı.

Ailelerin de ilgisi büyük

Aydın, Çanakkale, Edirne, İzmir, Kırklareli, Manisa, Muğla, Tekirdağ, Ağrı, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şırnak ve Van gibi illerden ortaöğretim öğrencilerinin katılacağı yaz kampına, öğrenciler kadar aileler de büyük ilgi gösteriyor.

Ege ve Marmara bölgesindeki illerde eğitim gören ortaöğretim öğrencileri Van’da, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde eğitim gören öğrencileri ise İstanbul’da konaklayacak.

Proje kapsamında, öğrenciler özellikle ilim, edebiyat, sanat ve spor dünyasından tanışmayı istedikleri şahsiyetlerle de bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Kaynak: AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.