Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’nın (KTEV) düzenlediği “Özgür Eller 3” atölye çalışması ve semineri tamamlandı.
KTEV’den verilen bilgiye göre, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında Güzelyurt, Mağusa, Girne, Lefkoşa ve Karpaz olmak üzere 5 bölgede gerçekleştirilen seminerlere, birçok okuldan farklı branşlarda öğretmenler katıldı.
Etkinlikte, gerek okul öncesi öğretimlerinde kullanılan destekleyici ürünlerin ve eğitici oyuncakların kullanımları, gerekse resim alanlarında kullanılan materyallerin kullanımları ve yararları uzmanlar tarafından uygulamalı olarak anlatıldı. Ayrıca uygulamalar şeklindeki atölye çalışmaları ile öğretmenlerin kendi yetenek ve becerileri doğrultusunda geliştirici çalışmalar yapıldı.
(BRT/TAK)
GÜNDEM
28 Mayıs 2023SPOR
28 Mayıs 2023GÜNDEM
28 Mayıs 2023SPOR
28 Mayıs 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.