Eski sevgilinin fotoğrafları başına bela oldu

ABONE OL
Ağustos 21, 2016 19:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağusa’da eski sevgilisi H.D’yi defalarca telefonla arayarak taciz ettiği ve çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamakla tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan zanlı Yunus Emre Yıldırım isimli genç dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Telefon tacizliği” ve “Özel hayatın gizliliği ihlali” suçlamasıyla dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Yıldırım, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Emare alınan 5 telefon incelemede…

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı Yunus Emre Yıldırım’ın 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde, eski sevgilisi H.D’yi defalarca telefonla arayarak ve mesaj yollayarak taciz ettiğini ve daha sonra ise müşteki H.D’nin zanlı Yıldırım’a daha önceden gönderdiği çıplak çekilmiş fotoğraflarını ve bir tabanca fotoğrafını geri göndererek çıplak fotoğraflarını sosyal medyada yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı.

Şikayet üzerine zanlı Yıldırım’ın dün tespit edilerek tutuklandığını belirten Çangaroğlu, zanlının LJ 111 plakalı aracında yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında boş kovan bulunduğunu açıkladı. Çangaroğlu, zanlı Yıldırım’ın müştekiye gönderdiği fotoğraflardaki tabanca hakkında konu tabancanın Sunat Atun’un koruması olan arkadaşı Bülent Çalışkan’a ait olduğunu beyan ettiğini söyledi. Zanlının arabasında bulunan boş mermi kovanının balistik incelemeye gönderileceğini belirten Çangaroğlu, ayrıca mesele ile ilgili olarak emare alınan 5 cep telefonun da inceleneceğini ifade etti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Çangaroğlu, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Yunus Emre Yıldırım’ın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.