FİLMLERDE GÖRÜLEN CİNSTEN BİR TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

ABONE OL
Eylül 27, 2016 21:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirlerine girdiler Lefkoşa-Mağusa Anayolu üzerindeki Hamitköy-Haspolat çemberinde dün ancak filmlerde görülen cinsten bir trafik kazası meydana geldi

Ahmet İKİDERELİ

Lefkoşa-Mağusa Anayolu üzerindeki Hamitköy-Haspolat çemberi arasında dün saat 17.00 sularında bir trafik kazası meydana geldi. Yeni Bakış’ın Polis Basın Subaylığından elde ettiği bilgiye göre kaza, Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru dikkatsizce seyreden İbrahim Karataş(49) yönetimindeki GE 776 plakalı Mixer kamyonla önünde aynı istikamete seyreden Ahmet Yaşar Evliya (66) yönetimindeki GR 704 plakalı van araca arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Kazayı izleyecek diye yoldan çıktı

Kazada herhangi bir can kayıbı ve yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Kazanın hemen ardından oluşan trafik sıkışıklığını son anda fark eden ve dikkatsizce Lefkoşa istikametine doğru seyreden Omokun Leola Taiwo Akerodulu, yönetimindeki ZND 023 plakalı araçla yolun sonundan çıkarak akasya ağaçlarına çarptı. Kazada herhangi bir can kayıbı ve yaralanma yaşanmadı.

Karşı şerittekiler de kaza yaptı

Bu arada, yolun karşı şeridinde de Gazimağusa istikametine doğru seyreden araç sürücülerinin kazayı görüp yavaşladıkları sırada ise, Osman Kanat yönetimindeki MD 875 Plakalı araçla önünde aynı istikamete doğru seyreden Nurvet Arzum yönetimindeki BU 697 plakalı araca çarptı.

2 hafif yaralı

Çarpmanın etkisiyle savrulan BU 697 plakalı araçsa önündeki Graham Luke Teke teke yönetimindeki NB 946 Z plakalı araca çarptı. Kaz sonucu Osman Kanat Nurvet Arzum hafif yaralandı. Yaralılar Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu hastanesinde müşahede altına alındı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.