Galaxy Z Fold’a rakip: Nothing Fold (1) için ilk paylaşım geldi!

Galaxy Z Fold’a rakip: Nothing Fold (1) için ilk paylaşım geldi!

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 15:23
Galaxy Z Fold’a rakip: Nothing Fold (1) için ilk paylaşım geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OnePlus kurucu ortağı Carl Pei‘nin 2020’de kurduğu Nothing şirketi, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ilginç tasarımıyla akıllı telefon dünyasında adından söz ettiren Nothing Phone (1) modelini tanıttı. Şirket, kısa sürede elde ettiği başarıyı katlanabilir telefon dünyasında da sürdürmek istiyor.

Nothing Fold (1), menteşesinde LED ışıklara yer verecek

Nothing Fold (1) konsepti, 3DPCat/BitJewel olarak bilinen tasarımcı Brandon Paul tarafından yayınlandı. Nothing, resmi Twitter hesabından bu görselleri paylaştı. Modelle ilgili bilgiler henüz elimizde yok. Ancak tasarıma bakıldığında ilginç detaylar göze çarpıyor.

Nothing, Nothing Phone (1) modelinde de olduğu gibi ışıklı dış tasarımı esas alıyor. Gelen bilgilere göre serinin ikinci modeli de benzer bir tasarıma sahip olacak. Nothing Fold (1) de yine ışıklı bir tasarımla gelecek. Görsellere bakıldığında menteşe kısmında ışıklar görülüyor. Bu LED ışık, bildirimlerle optimize olacak. Gelen bilgilere göre şirket, bu alanda en iyisi olmak için yüksek bir donanım sunmak istiyor.


Nothing CEO’su Galaxy S23’ü inceledi: Samsung üzülecek

Nothing CEO’su Galaxy S23’ü inceledi: Samsung üzülecek

Nothing CEO’su Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında ne düşünüyor? Samsung hayranı olduğunu belirten CEO, akıllı telefonu inceledi.

Öte yandan şirket, bu yıl içinde beklenen Nothing Phone (2) için çalışmalarını sürdürüyor. Model için resmi açıklama sonunda geldi. Çinli firma yaklaşan telefonun bu yaz tanıtılacağını duyurdu. Şirket, henüz net bir tarih vermese de bu açıklamayla birlikte modelin geleceği birinci ağızdan doğrulanmış oldu. 

Nothing Fold (1)

Nothing Phone (1) modelinin teknik özellikleri

  • İşlemci: Snapdragon 778G+
  • GPU: Adreno 642L
  • Ekran: 6.55 inç, FHD+, 120Hz, AMOLED panel
  • Batarya: 4.500 mAh, 33W hızlı şarj-15W kablosuz şarj
  • RAM: 8 GB/ 12 GB
  • Depolama: 128 GB/ 256 GB

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.