Göçmenköy Şampiyon

ABONE OL
Mayıs 12, 2019 06:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

K-Pet 1.ligde geçtiğimiz hafta süper lige çıkmayı garantileyen Göçmenköy şampiyonluk turu atmak için çıktığı karşılaşmada sahasında Akova’ya 4-1 mağlup olmasına rağmen en yakın takipçisi Düzkaya’nın da mağlup olması ile bitime 1 hafta şampiyonluğunu da ilan etti. 1.ligde tarihinde ilk kez şampiyon olan Göçmenköy maçtan sonra şampiyonluk kupasını Futbol Federasyonu as başkanı Oktay Çocuk’tan aldı.

 

Yer: Göçmenköy Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Emine Yarkın, Özal Çağlayan

Göçmenköy: Kemal, Çağdaş, Rifat, Cemal, Salim(75.Dk Beytullah)M.Ayker, Erin(65.Dk Buğra)Reşit(55.Dk Arda)M.Arnavut, K.Uçaner, A.Kömürcü

Akova Vuda: Çağatay, Osman, H.Yaşınses, Cemil, İrfan, Berhan, Aziz, Abdullah(89.Dk Hasan)Hüseyin, Hakan(57.Dk Eray)Derviş

Goller: 82.Dk Ahmet(P) (Göçmenköy) 47, 72 ve 88.Dk Cemil, 67.Dk İrfan(Akova)

 

4.dakikada Akova’nın sağ kanattan kullandığı serbest atışta Çağatay ile Kemal topa yükseldi ve boşta kalan topu Kemal ağlara gönderdi ancak gol daha sonra hakem tarafından iptal edildi.

32.dakikada Cemil Awwad’ın ceza alanı çizgisi üzerinden sert şutu yan kale direğinden döndü.

43.dakikada Mustafa Arnavut müsait pozisyonda önünde kalan topu direğe nişanladı.

47.dakikada sol çaprazdan ceza alanı içine giren Cemil uzak direğe doksana topu göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi 0-1.

67.dakikada defansın arkasına atılan topa hatalı çıkış yapan Göçmenköy kalecisi Kemal’dan sıyrılan İrfan topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.

72.dakikada sağdan hareketlenen Cemil’e atılan topa sert ve düzgün vuran bu futbolcunun şutunu Göçmenköy kalecisi Kemal çeldi dönen topu yine Cemil kafa ile filelere gönderdi 0-3.

82.dakikada Akova defansının arasına atılan pasa hareketlenen Beytullah kaleci Çağatay tarafından düşürüldü. Hakem Serhan Şimşek penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Ahmet Kömürcü skoru 1-3 yaptı.

88.dakikada soldan Göçmnköy ceza alanı içine giren ve açısını oldukça daraltan Cemil Awwad sert ve düzgün vuruşla adeta topu iğne deliğinden geçirdi ve attığı golle skoru maçın skorunu belirledi 1-4.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.