Google Pixel 7A özellikleri ortaya çıktı! Canlı görüntülendi

Google Pixel 7A özellikleri ortaya çıktı! Canlı görüntülendi

ABONE OL
Mart 13, 2023 08:33
Google Pixel 7A özellikleri ortaya çıktı! Canlı görüntülendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, geçtiğimiz yıl 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen I/O 2022 etkinliğinde Android 13’ü tanıttı. Bununla birlikte Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modelleri de gün yüzüne çıktı. Önümüzdeki mayıs ayında ise Android 14 tanıtılacak. Beraberinde ise Pixel 7A modelinin gelmesi bekleniyor. Nitekim sızıntıları da şimdiden başladı. İşte Pixel 7A özellikleri ve tasarımı…

Google Pixel 7A özellikleri ve tasarımı belli oldu! 10 Mayıs’ta geliyor!

Google’ın I/O 23 etkinliğine 2 aydan az bir süre kaldı. Merakla beklenen tanıtım yaklaştıkça da ortaya çıkan sızıntıların sayısı artıyor. Son olarak Google Pixel 7A özellikleri ve tasarımı belli oldu. Ayrıca lansman günü tanıtılacağını biliyoruz.

Cihazın özelliklerine baktığımızda, serinin büyük modellerinde olduğu gibi Google’ın yeni Tensor G2 işlemcisini kullanacağını görüyoruz. Ayrıca bellek ve depolama tarafında LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 teknolojilerine yer verilecek. Fakat kaç GB RAM veya hafıza seçeneklerinin olacağı hala gizliliğini sürdürüyor.


Google Pixel 7 Pro kutudan çıkıyor!

Google Pixel 7 Pro kutudan çıkıyor!

En iyi saf Android telefon Google Pixel 7 Pro kutu açılışı sizlerle. Google Pixel 7 Pro özellikleri neler, ne sunuyor?

Cihazın ön tarafında 6.1 inç boyutunda Full HD+ çözünürlükte 90 Hz tazeleme hızı sunan OLED bir panel bulunuyor. Ekran kasa oranının da küçültülen çerçeveler sayesinde giderek arttığını biliyoruz. Fakat genel itibariyle elde tutması kolay, küçük sayılabilecek bir telefon bizleri karşılıyor.

Arka tarafında ise yine serinin diğer modellerinde olduğu gibi alüminyum ile çevrili bir kamera adasının cam yüzeyin üzerine konumlandığını görüyoruz. Fakat kamera çıkıntısı Pro’da olduğu kadar yüksek değil. Zaten diğerlerinden farklı olarak 2 kamerayla birlikte geliyor.

Bu arka kameralar da sırasıyla Sony IMX787 sensörünü kullanan 64 Megapiksel ana kamera ve 12 Megapiksel ultra geniş açı kamerası şeklinde. Ön tarafta yer alan özçekim kamerası ise yine belirsizliğini koruyor.

Son olarak, cihazın kutudan Android 13 ile çıkacağı ve 5W kablosuz şarj desteğiyle geleceği belirtiliyor. Bu günümüz standartlarına göre oldukça düşük sayılsa da birçok kişi fiyat skalasını yükseltmeden Tensor G2’ye ulaşmanın kablosuz şarjdan daha önemli olduğu konusunda hemfikir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.