İBB Başkanı İmamoğlu: Tespitler yapılıyor, en hızlı şekilde yaraları saracağız

ABONE OL
Eylül 16, 2019 11:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, selin vurduğu Eminönü’nde esnafı ziyaret etti.

İmamoğlu ilk olarak Eminönü’nde bulunan alt geçitteki çarşı esnafını ziyaret etti. Dün etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen su baskınında zarar gören çarşı esnafının sorunlarını dinleyen İmamoğlu, zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Bir esnaf İmamoğlu’na sitem etti. Esnaf, “Başkanım dün kimseye neden ulaşamadık” dedi. Aynı esnaf, “Bir tane zabıta gelsin de bizimle ilgilensin. Şuranın elektriğini bile kestiremedik. Neredesiniz başkanım. Gerekirse bir sandalye atıp burada oturun” dedi.

İmamoğlu da “Herkes burada. Her zaman irtibat halinde olacaksınız” diye konuştu.

“Bizim tatilimiz de şeffaf”

İmamoğlu, sel felaketi gelmeden uyarılara rağmen Bodrum’a gittiği, gerekli müdahalenin yapılmadığı iddiasıyla eleştirilmişti. İmamoğlu, meteorolojinin doğru zamanda uyarı yapmadığını ileri sürdü.

İmamoğlu kendisini eleştirenlere de “Makamı ne olursa olsun boş konuşan boş konuşuyor zaten. İmamoğlu neden tatildeymiş… Bak sen… Bizim tatilimiz de şeffaf.” diyerek cevap verdi. 

“Yaralar en kısa sürede sarılacak”

İmamoğlu tek tek esnafın sorunlarını dinlerken yaraların en kısa sürede sarılacağının sözünü verdi.

İmamoğlu, ” Şimdi arkadaşlara talimat verdim, her iki çarşıda da bizim bir ekibimiz burada olacak, tespit ve esnafla bir gözlem yapacak. Yani maddi manevi yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Yağmurda zarar gören her iki alt geçit çarşısını da gezen İmamoğlu daha sonra beraberindeki heyetle birlikte kapalı çarşıyı da gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: DHA, TRT Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.